Pemasaran menyang Pemirsa lintas Platform

pirsawan platform salib

88% wong Amerika duwe paling ora 2 piranti sing nyambung internet lan 90% wong Amerika nggunakake pirang-pirang piranti kanthi runtut sedina muput. Kanggo para pemasar, iki menehi tantangan lan kesempatan kanggo ngoordinasi lan nggawe jenuh media ing pamirsa ... nalika mesthine bisa nggunakake kekuwatan piranti sing lagi komunikasi.

iki infographic saka Uberflip ngerteni kasunyatan - demografi sing ana ing piranti kasebut, suwene wektu digunakake, lan apa sing dicritakake para ahli - supaya sampeyan bisa adaptasi lan ngganggu strategi konten seluler. Nyilem terus muter mudhun kanggo ngrampungake temuan utama.

multiscreen_visual_uberflip_2014

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.