Pangujian Cross Browser Gampang

crossbrowsertestinglogo3

Yen sampeyan duwe pangembangan web utawa desain web, sampeyan ngerti manawa salah sawijining tugas sing paling ngganggu nalika ngrampungake desain sing apik yaiku mesthine bisa sukses ing kabeh browser. Ora mung browser lan sistem operasi sing bisa nyebabake pengaruh nalika nggawe kaca, uga plugin sing sampeyan lakoni!

Kita ngluncurake situs kanggo Kapten Pinjaman VA, sing tuku tema saka pihak katelu. Daripada nyoba ngramal apa bakal bisa digunakake ing kabeh browser, sistem operasi lan piranti, cukup mbukak resolusi lan setelan gawan ing Tes Browser Lintas lan narik gambar langsung! Mangkene sawetara conto:

valoancaptain

Situs iki uga kalebu pratinjau tablet lan seluler! Sawise mbukak tes sing dikarepake, Tes Browser Lintas nyedhiyakake URL sing bisa dituduhake langsung karo klien sampeyan! Iki nggawe manawa klien ngerti manawa situs kasebut dirancang utawa ora kabeh browser populer utawa, yen ana masalah plugin, mbantu mbuktekake manawa dudu sing sampeyan lakoni.

tes browser salib

Regane adhedhasar nomer menit diwajibake njupuk foto tes. Paket pambuka yaiku $ 19.95 saben sasi - priksa manawa sampeyan matesi dhaptar tes supaya ora cepet-cepet menit. Ing wulan kapisan nggunakake layanan kasebut, aku yakin wis nggunakake tes gawan lan ngobong kabeh menit ing tes pasangan sing nyathet jumlah akeh banget piranti, sistem operasi, browser lan résolusi!

Kurang saka $ 20 saben wulan, iki minangka solusi apik sing bakal ngidini para desainer milih tes ing kabeh piranti. Yen sampeyan dadi perusahaan, sampeyan uga bakal ngidini sampeyan ngetutake lan njamin dhukungan desain sampeyan kabeh browser utama lan piranti sadurunge sampeyan ngirim pembayaran pungkasan!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.