Teknologi Sinau Kritik minangka Manajer CRM: Mangkene Sawetara Sumber

Buku Teknologi CRM lan Sumber Daya Online

Napa sampeyan kudu sinau katrampilan teknologi minangka CRM Manager? Biyen, dadi apik Manager Hubungan Pelanggan sampeyan kudu psikologi lan sawetara katrampilan pemasaran. 

Dina iki, CRM luwih akeh dadi game tech tinimbang sing asline. Biyen, manajer CRM luwih fokus babagan cara nggawe salinan email, wong sing luwih kreatif. Saiki, spesialis CRM sing apik yaiku insinyur utawa spesialis data sing duwe dhasar pengetahuan babagan kepiye tampilan template pesen.

Steffen Harting, CMO saka Inkitt

Saiki, CRM minangka game sing beda banget. Kanggo nggayuh personalisasi pemasaran kanthi skala, saben manajer CRM kudu nguwasani telung bidang. Iki kalebu analitik data, integrasi sistem, lan ngerti toolkit teknologi pemasaran (lan ringkesan pemain pasar saiki ing wilayah iki).

Tanggung jawab CRM Manager

Iki mbutuhake sawetara ilmu sing gegandhengan karo teknologi. Tingkat personalisasi pemasaran sing luwih apik sing sampeyan pengin entuk, eksperimen sing luwih maju sampeyan kudu dikira.

Personalisasi canggih mesthi kalebu nggabungake data sing akeh saka sistem sing disebar. Iki sebabe spesialis otomasi pemasaran kudu ngerti kepiye sistem kasebut saling ngobrol lan carane data disimpen lan diringkesake.

Sajrone limang taun kepungkur, Manajer CRM sing wis ketemu nggunakake macem-macem solusi piranti lunak (Platform Keterlibatan Pelanggan, Platform Data Pelanggan, Sistem Manajemen Promosi, lsp) lan bisa kerja bareng karo siji utawa luwih tim pangembang saben dina. 

Kita wis nulungi tim digital ngubur topi ing antarane pangembang lan pemasar sajrone limang taun saiki lan apa sing wis ditemokake sawise atusan pelanggan yaiku para pemasar utawa Manajer CRM sing sukses yaiku sing ngerti teknologi.

Tomasz Pindel, CEO saka Voucherify.io

Yen sampeyan ngerti babagan teknologi, sampeyan bakal dadi luwih efisien ing karya. 

Teknologi dununge ing CRM.

Anthony Lim, Manajer CRM ing Pomelo Fashion

Yen sampeyan ngerti cara piranti lunak sing digunakake, kemungkinan, lan watesan, sampeyan bisa nggunakake maksimal. Yen sampeyan uga ngerti babagan pangembang, luwih gampang nerangake lan ngrembug babagan syarat karo tim teknologi. Akibate, komunikasi karo tim pangembangan dadi luwih lancar lan kerjane luwih efisien. Komunikasi sing luwih apik padha karo pangiriman kode final sing luwih cepet lan ora mbuwang-mbuwang wektu lan sumber daya. 

Yen sampeyan ngerti sawetara SQL utawa Python, sampeyan uga bisa ngirit wektu lan mbukak pitakon data dhasar dhewe. Iki bisa migunani, luwih-luwih yen sampeyan butuh ad hoc lan pangembang sampeyan lagi nyoba, lan sampeyan ora pengin repot. Mengkono dhewe bisa nyepetake proses analisis data lan ngidini pangembang fokus ing tugas gedhe sing kudu diwenehake. 

Ngerti teknologi ora dadi pembeda maneh kanggo Manajer CRM; dadi syarat dhasar.

Ketrampilan Teknologi Sing Sampeyan Kudu Sinau Minangka Manajer CRM? 

Sampeyan kudu ngerti sawetara konsep utama:

  • Panyimpenan data - kepiye data disimpen, apa cathetan, apa model data, lan kenapa sampeyan butuh skema? Kapan kudu migrasi data, lan kepiye regane?
  • Integrasi Sistem - sampeyan kudu ngerti cara mindhah data saka siji panyimpenan data menyang karya liyane supaya bisa ngrancang lan nglakokake tugas kasebut karo tim pangembang.
  • Analytics - Dasar-dasar server lan pelacakan pelanggan ing web. 
  • Retargeting - Retarget ulang iklan lan cara kerjane. 

Ringkesan Toolkit MarTech:

Sampeyan kudu rutin mriksa roadmap lan jadwal rilis panyedhiya teknologi pemasaran. Sampeyan kudu ngerti apa kemungkinan lan apa tumpukan sampeyan saiki utawa ora. Nalika teknologi berkembang, fitur uga (lan rega) panyedhiya piranti lunak beda.

Sing cukup apik taun kepungkur bisa uga ora cocog karo taun iki, amarga kabutuhan sampeyan wis beda utawa amarga ana luwih akeh pilihan utawa rega sing kasedhiya luwih apik kanggo fitur sing padha. Sampeyan kudu tetep dadi ndhuwur teknologi anyar lan panyedhiya anyar ing pasar kanggo ngoptimalake tumpukan. 

Sanajan sampeyan wis nggawe tumpukan dhewe, sampeyan kudu golek inspirasi kanggo fitur anyar utawa mikir maneh ganti menyang vendor pihak katelu yen rega ing pasar mudhun lan ora duwe bathi maneh kanggo njaga lan nganyarke solusi piranti lunak sampeyan. 

Dhasar SQL lan / utawa Python:

Iki minangka basa sing paling penting sing digunakake kanggo analisis data sing bisa ngidini sampeyan mbukak pitakon dhewe tanpa njaluk tulung marang pangembang. Sinau babagan dhasar uga bisa mbantu komunikasi karo pangembang. 

Endi Sampeyan Bisa Sinau Ketrampilan Teknologi? 

  1. Tim sampeyan - iki pungkasane dadi sumber informasi paling apik ing perusahaan sampeyan. Pangembang sampeyan ngerti akeh babagan toolkit sing wis ana, uga sawetara alternatif. Sanajan bisa uga ora ngerti babagan teknologi paling anyar ing kana, mesthine ngerti kabeh konsep dhasar sing kudu sampeyan ngerteni. Bukak lan takon, sampeyan bakal bisa nyepetake, luwih-luwih yen sampeyan wiwit kerja ing posisi iki (utawa ing perusahaan iki). 

Download Pandhuan

  1. Buku - bisa uga wis lawas, nanging ana sawetara buku sing apik kanggo sinau dhasar babagan piranti lunak CRM lan CRM. Iki bisa dadi pilihan gratis yen sampeyan nemokake perpustakaan (priksa perpustakaan universitas, utamane ing Universitas Bisnis utawa Marketing utawa departemen IT). Yen ora, yen sampeyan duwe langganan Kindle (saiki kasedhiya ing AS), sampeyan bisa uga nyilih sawetara buku babagan topik CRM uga ing rencana langganan sampeyan. 

  1. blog - ana akeh blog sing khusus kanggo teknologi manajemen hubungan pelanggan (CRM). Mangkene sawetara favoritku:

  1. Majalah online - Majalah online ana ing antarane blog lan buku, nyedhiyakake akeh informasi lan uga kalebu panyedhiya teknologi terkemuka.

  1. Kelas online - iki migunani banget yen sampeyan pengin sinau dhasar babagan kode, kelas SQL, utawa Python dadi pilihan pertama sampeyan. Ana akeh sumber daya gratis kanggo nutul.

  1. Situs web review piranti lunak

  1. podcast - yen sampeyan seneng ngrungokake babagan plancongan utawa nalika ngombe kopi esuk, podcast apik tenan! Sampeyan bisa sinau apa-apa lan maju karir tanpa kudu mbutuhake wektu tambahan. 

  1. Maca dokumen - sampeyan bisa sinau akeh babagan maca dokumentasi macem-macem alat sing digunakake utawa bisa uga dianggep nggunakake. Sawise suwe, sampeyan uga bakal sinau akeh kosa kata khusus kanggo pangembang.
    • Trailhead - saka Salesforce minangka sumber online gratis sing luar biasa.

Sumber sing sampeyan pengin sinau, sing paling penting yaiku miwiti. Ngomong karo kanca, ngobrol karo pangembang, aja wedi karo teknologi. 

Babagan Voucherify.io

Voucherify.io minangka piranti lunak manajemen promosi API-pisanan sing mbutuhake upaya pangembang minimal kanggo nggabungake, nawakake akeh fitur lan integrasi ing njaba kothak, lan dirancang kanggo nguatake tim pemasaran supaya cepet ngluncurake lan ngatur kupon kanthi efisien lan promosi kertu hadiah, hadiah, rujukan, lan program kasetyan. 

pambocoran: Martech Zone nduwe link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.