Statistik CRM 2020: Migunakake, Keuntungan & Tantangan Platform Manajemen Hubungan Pelanggan

Statistik CRM 2020

Iki koleksi statistik industri CRM sing gedhe banget. Yen sampeyan ora ngerti bathi CRM, kenapa bisnis butuh, lan kapan sampeyan kudu nggawe investasi minangka organisasi… priksa manawa mriksa artikel liyane sing menehi rincian babagan:

Apa CRM kasebut?

Statistik Industri CRM

  • CRM minangka pemasaran piranti lunak paling cepet (sumber)
  • Ukuran pasar CRM saiki duwe regane $ 120 milyar (sumber
  • Ing taun 2025, pasar CRM wis mundhak dadi $ 82 milyar, mundhak dadi 12% saben taun (sumber)
  • Sistem CRM nyalip sistem manajemen basis data (DBMSs) kanthi bathi ing pungkasan taun 2017 (sumber)
  • Piranti penjualan sing paling populer kanggo bisnis kalebu CRM, prospek sosial, layanan data lan dhaptar, keterlibatan email, telpon, lan irisan penjualan (sumber)
  • Wutah CRM setaun-taun luwih dikarepake 25% ing antarane para pamimpin pemasaran (sumber)
  • CRM kalebu telung alat lan teknologi utama kanggo nggawe interaksi pribadi karo pelanggan kanggo nuwuhake kasetyan lan ROI pemasaran sing luwih apik (sumber)
  • 54% pemasar B2B ujar manawa dheweke rumangsa "duwe kekuwatan kanggo kolaborasi" karo tim penjualan (sumber)
  • 32% pangguna CRM kagolong industri jasa, banjur IT nganti 13% lan perusahaan manufaktur uga 13% (sumber)
  • Pasar CRM seluler global bakal tuwuh 11% dadi $ 15 milyar ing saindenging jagad iki (sumber)

Statistik CRM Key

  • Panggunaan CRM sakabèhé mundhak saka 56% ing 2018 dadi 74% ing taun 2019 (sumber)
  • 91% perusahaan kanthi luwih saka 11 karyawan nggunakake sistem CRM (sumber)
  • ROI rata-rata kanggo CRM yaiku $ 8.71 kanggo saben dolar sing dibuwang (sumber)
  • CRM bisa ningkatake tarif konversi nganti 300% (sumber)
  • 50% tim nambah produktivitas kanthi nggunakake CRM seluler (sumber)
  • Aplikasi CRM bisa nambah pendapatan nganti 41% saben perwakilan penjualan (sumber)
  • CRM dikenal bisa nambah retensi pelanggan, nganti 27% (sumber)
  • Tambah mung 5% kanggo upaya retensi pelanggan bisa nambah bathi antara 25% lan 95% (sumber)
  • 73% pelanggan nuduhake pengalaman pelanggan minangka faktor penting ing keputusan tuku (sumber)
  • 22% pamilik bisnis percaya manawa nggunakake teknologi anyar minangka tantangan paling gedhe sing diadhepi perusahaane (Tech.co)

Statistik Panggunaan CRM

  • Panggunaan CRM sakabèhé mundhak saka 56% ing 2018 dadi 74% ing taun 2019 (sumber)
  • 46% tim sales nglaporake panggunaan akeh sistem CRM (sumber)
  • 91% perusahaan kanthi luwih saka 11 karyawan nggunakake sistem CRM (sumber)
  • Nalika ngelingi CRM sing digunakake, bisnis nganggep gampang digunakake 65%, manajemen jadwal 27%, lan 18% kemampuan snapshot data (sumber)
  • 13% perusahaan ujar manawa investasi ing CRM minangka salah sawijining prioritas utama penjualan (sumber)
  • 81% pangguna saiki ngakses piranti lunak CRM saka pirang-pirang piranti (sumber)
  • Ing taun 2008, mung 12% bisnis nggunakake CRM adhedhasar awan - Angka iki saiki wis nambah dadi 87% (sumber)
  • Manajemen kontak (94%), pelacakan interaksi (88%), lan nggawe jadwal / pangeling (85%) minangka fitur piranti lunak CRM sing paling disenengi (sumber)

Statistik Keuntungan CRM

  • ROI rata-rata kanggo CRM yaiku $ 8.71 kanggo saben dolar sing dibuwang (sumber)
  • Piranti lunak CRM bisa ningkatake penjualan nganti 29%, produktivitas 34%, lan akurasi ramalan 42% (sumber)
  • Aplikasi CRM bisa nambah pendapatan nganti 41% saben perwakilan penjualan (sumber)
  • CRM bisa ningkatake tarif konversi nganti 300% (sumber)
  • Organisasi penjualan sing efektif 87 persen luwih cenderung pangguna CRM utawa sistem rekor liyane. (sumber)
  • 87% dandan ing sales, 74% nambah kepuasan pelanggan, 73% nambah efisiensi bisnis (sumber)
  • ROI sistem perangkat lunak CRM, yen ditrapake kanthi bener, bisa ngluwihi 245% (sumber)
  • 74% pangguna piranti lunak CRM ujar manawa sistem CRM menehi akses luwih apik kanggo data pelanggan (sumber)
  • 50% pamilik bisnis ujar manawa CRM nambah produktivitas, 65% nambah kuota penjualan, 40% nyuda biaya tenaga kerja, 74% nambah hubungan pelanggan (sumber)
  • Perusahaan kanthi tingkat adopsi CRM kurang saka 75% duwe kinerja tim sales sing luwih mlarat (sumber)
  • 50% tim nambah produktivitas kanthi nggunakake CRM seluler (sumber)
  • 84% pelanggan yakin manawa pengalaman sing diwenehake perusahaan penting karo produk lan layanane. (Sumber)
  • 69% pelanggan ngarepake pengalaman sing gegandhengan nalika melu perusahaan (sumber)
  • 78% pelanggan saiki ngarepake interaksi sing konsisten ing departemen (sumber)

Statistik Preferensi Pelanggan

  • 94% pelanggan pengin tuku saka sumber sing padha (Tech.co)
  • Layanan pelanggan siyap kanggo ngganti rega lan produk minangka pembeda nomer siji ing antarane merek (sumber)
  •  49% konsumen AS yakin perusahaan nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing apik (sumber)
  • 73% nuduhake pengalaman pelanggan minangka faktor penting ing keputusan tuku (sumber)
  •  52% konsumen setuju manawa perusahaan kudu tumindak ing umpan balik pelanggan (sumber)
  • 38% konsumen percaya manawa review minangka sumber daya sing paling migunani nalika njupuk keputusan tuku (Tech.co)
  • 40% pelanggan negesake ora peduli manawa ana wong sing nulungi dheweke (utawasumber)
  • 68% pelanggan mutusake ninggalake bisnis amarga ora peduli karo dheweke (sumber)
  • 80% konsumen luwih seneng tuku saka perusahaan sing nawakake pengalaman khusus (sumber)
  • 90% percaya manawa personalisasi nggawe situs kanthi intrinsik luwih apik (sumber)
  • Pelanggan nggunakake 19% luwih akeh ing perusahaan nalika nganggep duweke komunitas online perusahaan kasebut (sumber)
  • 87% konsumen nglaporake kekarepan nggawe tuku adhedhasar mung sikap perusahaan ing prekara sosial (sumber)
  • 76% ujar manawa bakal nolak bisnis karo perusahaan yen duwe pandangan lan ndhukung masalah sing bertentangan karo kapercayane (sumber)

Statistik Tantangan CRM

  • 22% profesional sales isih ora yakin apa CRM (sumber)
  • Riset CRM nuduhake manawa tantangan nomer siji kanggo adopsi CRM yaiku entri data manual (sumber)
  • Profesional adol nggunakake rong pertiga jam kantor kanggo tugas administratif kaya manajemen perangkat lunak CRM (sumber)
  • 43% pangguna CRM mung nggunakake kurang saka setengah fitur sistem CRM (sumber)
  • 32% wakil sales luwih saka saben jam saben dina mlebu data kanthi manual. Iki uga alesan utama kanggo kurang adopsi CRM (sumber)
  • 13% perusahaan ujar manawa nggunakake teknologi sales ing padamelan saben dina luwih angel saiki tinimbang 2-3 taun kepungkur (sumber)
  • Saklawasé enem saka 10 juragan sales ujar manawa ngerti apa sing cocog kanggo dheweke, dheweke ora bakal ngowahi. (sumber)
  • 22% pamilik bisnis percaya manawa nggunakake teknologi anyar minangka tantangan paling gedhe sing diadhepi perusahaane (Tech.co)
  • 23% pamilik bisnis ujar manawa entri data manual, disusul kurang saka 17% integrasi data, lan data ora valid / salah 9% lan kesulitan nglacak corong penjualan 9% (sumber)
  •  40% perusahaan cilik nganti menengah tanpa CRM ujar manawa ora duwe sumber daya kanggo ngetrapake siji lan 38% uga ujar manawa ora duwe katrampilan IT sing dibutuhake (sumber)
  • 23% bisnis negesake dokumen lan komunikasi minangka tugas sing paling mbuwang wektu (Tech.co)
  • 34% UKM tanpa CRM nyebutake resistensi kanggo diganti dadi kendala (sumber)
  • Mung 47% bisnis kanthi CRM sing diterapake duwe tingkat adopsi luwih saka 90% ing bisnis (Sumber)
  • 17% wong sithik nyebutake ora ana integrasi karo alat liya minangka tantangan paling gedhe nggunakake CRM sing ana (sumber)

Statistik Retensi Pelanggan

  • CRM dikenal bisa nambah retensi pelanggan, nganti 27% (sumber)
  • Tambah mung 5% kanggo upaya retensi pelanggan bisa nambah bathi antara 25% lan 95% (sumber)
  • Regane limang tikel kanggo nggayuh pelanggan anyar kaya ngreksa sing wis ana (sumber)
  • Pelanggan sing setya mbuwang 67% luwih akeh tinimbang pelanggan anyar (sumber)
  • Bisnis duwe 60% nganti 70% kasempatan kanggo adol menyang pelanggan sing wis ana (sumber)
  • Pelanggan sing setya kaping lima bisa tuku maneh lan kaping pitu bisa nyoba produk utawa layanan anyar (sumber)
  • Pelanggan sing setya luwih seneng ngrujuk, lan pelanggan anyar sing wis dirujuk luwih migunani tinimbang sing ora (sumber)
  • Pelanggan sing setya meh kaping nem bisa ngapura kacilakan (sumber)
  • Perusahaan AS kelangan $ 136.8 milyar saben taun amarga konsumen bisa ngindhari (sumber)

Statistik Platform CRM

Mangkene bagan pangsa pasar panyedhiya CRM:

Pangsa Pasar Platform CRM

Statistik CRM Salesforce

  • Salesforce minangka vendor CRM utama kanthi 19.5% pangsa pasar CRM (sumber)
  • Salesforce kaping pindho luwih gedhe tinimbang saingan sing paling cedhak, SAP (sumber)
  • Salesforce duwe 150,000 pelanggan sing mbayar (sumber)
  • 83% perusahaan Fortune 500 minangka pelanggan Salesforce (sumber)
  • Evaluasi Salesforce saiki udakara $ 177.28 milyar (sumber)
  • Pengungkapan: Douglas minangka pendiri saka Highbridge, a Mitra Salesforce.

Hubspot CRM Stats

  • Regane Hubspot saiki udakara $ 10.1 milyar (sumber)
  • Hubspot duwe luwih saka 56,500 pelanggan sing mbayar (sumber)
  • Total penghasilan Hubspot yaiku $ 186.2 yuta, nganti 29% dibandhingake karo Q4'18. (sumber)
  • Hubspot duwe 3.4% pangsa pasar CRM (sumber)

Monday.com Statistik CRM

  • Monday.com regane $ 2.7 milyar (sumber)
  • Monday.com duwe luwih saka 80,000 pelanggan sing mbayar (sumber)
  • Total penghasilan kanggo Monday.com udakara $ 112.5 (sumber)

Statistik Zoho CRM

  • Zoho minangka perusahaan swasta, mula regane angel diarani, nanging kira-kira udakara $ 5 milyar nganti $ 15 milyar (sumber)
  • Luwih saka 150,000 bisnis nggunakake Zoho CRM (sumber)
  • Pendapatan taunan Zoho metu udakara $ 500 yuta (sumber)

Statistik SugarCRM

  • Valuasi saiki SugarCRM regane $ 350 yuta (sumber)
  • SugarCRM duwe rong yuta pangguna ing saindenging jagad (sumber)

Statistik CRM Microsoft Dynamics

  • Microsoft Dynamics nggambarake 2.7% pangsa pasar CRM (sumber)
  • Kira-kira 40,000 bisnis utawa luwih nggunakake Microsoft Dynamics CRM (sumber)

Statistik CRM Zendesk

  • Zendesk saiki regane $ 2.1 milyar (sumber)
  • Zendesk duwe luwih saka 40,000 pelanggan sing mbayar 300 yuta wong (sumber)
  • Pendapatan tahunan kanggo Zendesk udakara $ 814.17 yuta (sumber)

Statistik CRM Freshdesk

  • Freshworks, perusahaan induk Freshdesk CRM, regane $ 3.5 milyar (sumber)
  • Freshdesk duwe luwih saka 40,000 pelanggan sing mbayar (sumber)
  • Pendapatan tahunan Freshwork entuk udakara $ 100 yuta (sumber)

Infographic Statistik CRM 2020

Mangkene infographic lengkap saka Tech.co, 93 Statistik CRM kanggo Mbantu Sampeyan Ngerti Piranti Lunak.

Statistik CRM 2020

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.