Crittercism: ngawasi kinerja aplikasi seluler

crittercism

Crittercism punika manajemen kinerja aplikasi seluler platform sing digunakake kanggo ngawasi, prioritas, troubleshoot, lan tren kinerja aplikasi seluler sampeyan. Crittercism nawakake tampilan global nyata-nyata diagnosis aplikasi lan kesalahan aplikasi ing aplikasi iOS, Android, Windows Phone 8, Hybrid lan HTML5 sing ngawasi 1 milyar pangguna aktif saben wulan.

Crittercism ngawasi luwih saka 500 yuta conto aplikasi, nglacak luwih saka 100 milyar aplikasi sing diterjemahake dadi 30,000 acara per detik lan pirang-pirang ewu pelanggan aktif. Fitur kalebu:

  • Multiple OS lan Dhukungan Piranti - Aplikasi iOS, Android, HTML5, Windows Phone, utawa Sato
  • Data Gedhe ‑ wektu nyata - telung milyar transaksi saben dina diuripake dadi wawasan sing nyata lan bisa ditindakake.
  • Dashboard & Kabar Laporan - ngawasi aplikasi produksi nyata-wektu. Tindakake tab babagan apike app sampeyan saya suwe saya suwe.
  • RBAC Keamanan, Keamanan Data - data aman lan identitas pangguna pungkasan wis kabur kanthi aman.
  • Kasedhiyan & ngawasi Kinerja - ngawasi lan nyedhiyakake SLA kanggo kinerja platform.
  • Dibangun kanggo Skala - saka toko pembangunan independen nganti perusahaan internasional sing gedhe.

2014-layar-fb

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.