12 Elemen Kaca Ngarep Kritik

first ngarep

Hubspot mesthi dadi pimpinan nyopir konten kanggo nyurung strategi pemasaran mlebu, aku durung nate weruh ana perusahaan sing nggawe akeh whitepaper, demo lan ebook. Hubspot saiki ngirim infographic ing 12 elemen kritis homepage.

Kaca ngarep kudu nganggo topi lan nglayani akeh pamirsa sing asale saka macem-macem panggonan. Beda karo kaca kebangkrutan khusus, sing lalu lintas saka saluran tartamtu kudu diwenehi pesen tartamtu kanggo njupuk tindakan tartamtu. Kaca pendaratan duwe tingkat konversi sing luwih dhuwur amarga target lan paling relevan karo pengunjung.

Kita mbantu klien nggawe strategi pemasaran mlebu ... lan aku kudu mikir yen mikir Hubspot ora kejawab tandha ing infographic iki… ana sawetara elemen utama lan strategi sing ora kejawab ing infographic iki:

  • Informasi kontak - ajakan-ajeg minangka informasi penting, nanging ora kabeh wong pengin ngeklik demo utawa sumber daya tambahan. Kadhangkala pelanggan wis siyap tuku lan mung butuh nomer telpon or formulir mlebu kanggo miwiti.
  • sosial Ikon - pentinge media sosial kanggo ngrawat klien ora bisa diremehake. Kadhangkala masarakat bakal mlebu ing situs sampeyan, nanging durung siap tuku… mula bakal ngetutake sampeyan ing Facebook, Google+ utawa Twitter supaya luwih kenal sampeyan.
  • Langganan buletin - bisa uga elemen sing paling ora diremehake ing homepage yaiku langganan buletin. Nyedhiyakake cara supaya prospek ngetik alamat email lan bakal bola-bali ndemek kanthi warta, penawaran lan informasi saka merek sampeyan ora larang regane. Nangkep alamat email pancen larang regane - priksa manawa gampang lan jelas ing homepage.

Aku bakal mbantah nggunakake istilah kasebut fitur ing # 5 uga. Wis dibuktekake bola-bali manawa pangguna luwih akeh kepincut karo mupangat tinimbang fitur. Ngomong babagan nglaporake fangled sing anyar ora penting ... nanging nuduhake data sing bisa ditindakake sing sampeyan tampilake supaya perusahaan bisa entuk dhuwit!

Pungkasan, homepage sampeyan kudu dioptimalake kanggo tembung kunci sing bakal ngindeks situs sampeyan kanthi tepat lan njamin situs sampeyan ditemokake amarga saya populer. SEO kudu mesthi duwe peran ing desain lan pangembangan homepage.

12 Elemen Homepage HubSpot Infographic

3 Komentar

  1. 1

    Pancen bener! lan mung rong dina kepungkur nampa update saka Google babagan pentinge landing page. Dadi, yen ana wong sing nindakake kampanye optimasi ing kaca, penting kanggo nduwe dhaptar tembung kunci lan kaca sing pas kanggo tembung kunci sing bakal nggawa kita ..

  2. 2

    Matur nuwun kanggo nuduhake keahlian sampeyan. Aku menehi saran babagan elemen langganan buletin! Aku gumun banget kepiye aku kudu nggali lengganan kanggo perusahaan sing pengin dirungokake.

  3. 3

    Aku setuju yen salah sawijining elemen paling gedhe sing ora ana ing kaca iki yaiku ikon sosial. Aku yakin kudu ana rong set ikon media sosial ing saben kaca - siji kanggo perusahaan, produk utawa situs web umume lan liyane kanggo kaca utawa artikel tartamtu sing dikunjungi pangguna.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.