Tetep Gampang Iki: 10 Aturan Anyar Komunikasi Krisis

aturan komunikasi krisis

Agensi kita dununge ing Indiana lan nalika kekuwatan sing bakal ana ing negara kasebut lulus versi UU Pemulihan Kebebasan Agama (RFRA), mula ana krisis. Iku ora mung krisis pamrentah. Amarga kena pengaruh ing sektor bisnis, mula dadi krisis tumrap kita kabeh sing nindakake bisnis ing negara kasebut. Utamane nalika sawetara pimpinan bisnis ing sanjabane negara wiwit ujar lan ngancam boikot negara kasebut (narik kawigaten yen dheweke durung nate nggawe ancaman kasebut menyang negara-negara sing didol sing wis nggawe diskriminasi lan kekurangan kebebasan).

Kontak ing negara kasebut ngandhani manawa kekuwatan kasebut pancen dielingake yen badai lan badane ora prelu. Apa sampeyan melu utawa nglanggar undang-undang ora masalah. Krisis kasebut diterusake - lan saben bisnis rame kanggo nyoba ngrampungake kahanan kasebut. Iku (lan terus dadi), ngipi elek banget.

  • RFRA minangka pamindhahan sepihak dening mayoritas mula ora duwe riset ing pamirsa, uga komunikasi karo bisnis utawa konsumen sing ora ana pengaruh.
  • Pemberontakan bisnis sabanjure banter nanging ora komunikasi kanthi akurat manawa mayoritas bisnis Hoosier, ora mung minoritas sing kena pengaruh, sing nolak undang-undang kasebut.

Asilé yaiku pihak sing tanggung jawab lan oposisi loro-lorone duwe krisis. Partai sing duwe tanggung jawab kudu langsung mundur tanpa ana pilihan utawa pilihan. Oposisi kudu ngatur lan nyoba nggawe siji swara sing ngandhani penolakan undang-undang kasebut menyang perusahaan ing njaba negara kasebut.

Media entuk kesempatan kanggo mbuwang kayu lan ngobong api tenan. Bisnis kaya kita kepeksa ngeculake pratelan dhewe. (Kita ora njaluk, utawa ndhukung, undang-undang kasebut sanajan agama saya). Iki badai sampurna.

Mbok menawi tanggapan paling apik saka Kantor Walikota Indianapolis, sing - nalika konservatif - kanthi efektif komunikasi swara bisnis ing wilayah kasebut lan nggawe dheweke kanthi efektif ing posisi kepemimpinan ing ndhuwur gubernur. Iki minangka langkah sing apik lan kayane bisa ngatasi sawetara krisis.

Ironi kabeh krisis iki, miturut pendapatku, yaiku Hoosier sing bener-bener nyuarakake oposisi ... banjur bisnis ing njaba wilayah kasebut wiwit ngobrol babagan boikot Indiana ... lan Hoosier sing nyuarakake oposisi. Aku kuciwa karo bisnis ing njaba Indiana sing ngupaya nglarani kita sing njupuk tindakan lan meksa para pimpinan daerah supaya nggawe pangowahan langsung.

Aku diwawancarai dening Ray Steele babagan kahanan ing WIBC:

Krisis sing apes tenan. Muga-muga bisa dadi pelajaran hubris sing dipelajari dening Gubernur. Ora diragukan, dheweke bakal bisa pulih, lan amarga ana sebab sing apik.

The Tim intelijen krisis Agnes + Dina wis ngrancang infographic sing nampilake 10 aturan komunikasi komunikasi sing penting banget. Mangga dicithak kanggo tim sampeyan lan bareng karo jaringan sampeyan.

Maca saben aturan ing ngisor iki, sampeyan bisa ngerti manawa ana kedadeyan sing salah ing Indiana.

10 Aturan Anyar Komunikasi Krisis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.