Crello: Editor Grafis Pay-As-You-Go kanthi Ewonan Cithakan sing Apik

Crello

We are penggemar amba saka Celengan, solusi stock foto, grafis, lan video sing terjangkau. Pramila kita ndhaptar minangka sponsor lan terus promosi layanane ing situs lan karo klien. Mesthi wae, kita uga dadi afiliasi. Tim ing mburi Depositphotos saiki diluncurake Crello, editor visual gratis sing didhukung kanthi jutaan template sing apik.

Ngelingake saka Canva (tanpa prelu ndhaptar), Crello nawakake luwih saka 10,500 gambar gratis, kalebu foto, lambang, pola, vektor, bingkai, bentuk, lan ilustrasi. Fitur sing mbayar mbayar saben $ 0.99, lan panggunaan gambar ora winates, mula item sing mbayar tetep kasedhiya kanggo digunakake tanpa wates.

Crello

Crello mbantu para penantang grafis nggawe gambar media sosial, spanduk iklan, poster, header email, lan format populer liyane. Crello uga kalebu editor foto kanthi fitur lengkap supaya sampeyan bisa ngunggah lan ngowahi gambar latar mburi sampeyan dhewe.

Crello

Fitur Crello kalebu:

  • Kit wiwitan sing gampang - koleksi 6,000+ template gratis, 10,000+ elemen desain, lan luwih saka 60,000,000 foto resolusi dhuwur.
  • Format Output - 29 format kanthi ukuran prasetel, kalebu Facebook Ads, Facebook Covers, Facebook Post, Youtube Channel Art, Twitter Post, Twitter Headers, Instagram Post lan Instagram Ads.
  • Personal tutul: pilihan kanggo ngunggah gambar lan font dhewe kanggo nggawe konten unik.
  • modifikasi: seperangkat efek visual lan saringan kanggo ngowahi gambar.
  • Lisensi panggunaan kaping pirang-pirang: elemen premium sing dituku tetep kasedhiya kanggo digunakake maneh.

Panliten nuduhake manawa konten visual performa 4.4 kali luwih apik tinimbang mung teks biasa ing platform media sosial, lan gambar kanthi kualitas luwih dhuwur duwe pengaruh positif tumrap keterlibatan.

Crello bisa migunani kanggo wong sing ora duwe latar mburi desain grafis, sing pengin nambah kualitas konten visual kanthi gampang, mula bisa mbantu ngarsane media sosial sing efektif.

Mbangun Grafis Pisanan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.