Kreativitas lawan Hak Cipta

Iki bisa uga salah siji saka diskusi paling apik babagan hukum hak cipta (IMO) ora mung ora adil, nanging uga nyebabake kreativitas budaya kita. Nyeri sing disebabake dening undang-undang kasebut bakal saya parah amarga bledosan kesempatan sing diwenehake Internet. Luwih manis yaiku pesen lan sejarah lagi dirembug ing kene Larry Lessig, pengacara.

Tip topi kanggo Lorraine kanggo golek!

2 Komentar

  1. 1

    Ya, aku seneng pesene. Contone, aku maca Budaya Bebas sawetara taun kepungkur, lan aku banget ngrasakake lara. Nanging, kanthi kabeh jas sing dituku lan dibayar ing kongres, aku ora duwe pangarep-arep yen kahanan bakal owah ing mangsa ngarep. ;-(

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.