Kreativitas lawan Hak Cipta

Iki bisa uga salah siji saka diskusi paling apik babagan hukum hak cipta (IMO) ora mung ora adil, nanging uga nyebabake kreativitas budaya kita. Nyeri sing disebabake dening angger-anggering Toret iki tambah parah amarga bledosan kesempatan sing diwenehake Internet. Luwih manis yaiku pesen lan sejarah kasebut dirembug ing kene Larry Lessig, pengacara.

Tip topi kanggo Lorraine kanggo golek!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.