Apa Aku Mung Sing Masih Karo Pemasaran Kreatif?

sales kreatif

Aku nyopir ing Sisih Kulon kutha, ndeleng papan reklame, lan ana papan reklame kanggo alat. Tinimbang papan reklame dadi iklan sing khas, pariwara kasebut isih adoh banget. Lengan mbukak pos kasebut lan alat asline ana ing area papan reklame. Katon kaya tangane metu saka lemah. Yen aku butuh palu, aku bakal ngelingi merek lan bisa uga, mesthi tuku.

Ing Internet, aku seneng entuk pariwara sing relevan nalika nindakake telusuran. Aku sejatine duwe kapercayan luwih akeh marang pengiklan sing nindakake riset kunci, nglacak, lan menehi iklan sing relevan tinimbang karo Google sing menehi asil sing relevan.

Aku seneng menehi akeh informasi pribadi marang para pengiklan. Aku nindakake supaya dheweke luwih ngerti babagan aku lan menehi pariwara sing cocog karo demografiku. Aku pengin pariwara sing cerdas. Aku pengin strategi pemasaran cerdas. Aku isih seneng kampanye pemasaran utawa pariwara kreatif sing bisa ngoyak aku, narik kawigaten, lan nggawe aku muter ing mouse.

Apa aku siji-sijine? Aku blanja meh kabeh online saiki. Yen ora nate ngunjungi toko liyane, mesthi ora. Nalika ndeleng pariwara lan aku wis siyap tuku, mula banjur dakjupuk. Aku seneng marketing lan aku seneng pariwara.

Aku yakin pemasaran lan iklan entuk rap amarga para pemasar kesed. Luwih mbebayani kreatifitas utawa nggawe rajin tambahan kanggo nggawe personalisasi lan target, dheweke mung nggawe omong kosong ing ngarepe bola mata sing bisa.

Pemasar sing apik bisa ngerti arah sing sampeyan arahake lan, yen sampeyan ngarah arah, dheweke bakal nuntun sampeyan. Kayane mancing mabur ... iwak luwe lan umpan kasebut terus-terusan muncul. nganti tekan jarak sing nyakot. Pemasar sing nggegirisi mung mbuwang jaring. Ora bisa entuk petunjuk sing cukup? Jaring luwih gedhe! Isih ora bisa? Jaringan liyane! Dheweke nggawa iwak nalika lagi berjuang lan kesusu kanggo minggat.

Kepiye sampeyan? Apa sampeyan isih ngurmati pemasaran lan pariwara sing apik?

4 Komentar

  1. 1

    Iku marketing paling apik lan kreatif sing aku kelingan. Aku cenderung kanggo nyetel liyane amarga wis dadi hambar.

  2. 2

    Jujur bisa ngomong yen aku ora ngormati pariwara sing apik, ora preduli babagan target. Nyatane, luwih akeh pengiklan nyoba ngarahake aku, luwih akeh aku mundur. Pengalaman sing padha karo nggunakake akeh produk Microsoft: dheweke nyoba banget kanggo ngantisipasi apa sing dakkarepake (katon, format otomatis!), Nanging dheweke ora nindakake kanthi apik.

    Semono uga kanggo pariwara merek sing tinimbang nyoba menehi motivasi penjualan langsung, nyoba nggawe swasana ati sing ana gandhengane karo merek kasebut. Paling ora efektif, paling awon ngapusi.

    Kanggo kula, pengiklan nindakake luwih akeh karusakan kanggo merek nalika ngiklanake. Aku rumangsa kaya dheweke nyoba ngapusi. Lan ing jero, aku mikir umume wong uga ngrasakake. Dheweke tuku produk pengiklan kanthi grudgingly, nanging luwih seneng tuku saka merek sing luwih jujur ​​lan transparan yen ana alternatif.

    Aku rumangsa angel ditampa dening industri pariwara, nanging kanthi akeh saluran lan teknologi sing saiki dikhususake kanggo ngladeni iklan, regane kabeh iklan mudhun; malah sing "apik".

  3. 3

    Deckerton, iku perspektif sing apik! Nanging, aku kepengin weruh, sepira akehe marketing lan pariwara sing bener-bener sampeyan deleng tanpa ngerti yen sampeyan lagi dikomunikasikake kanthi halus!

  4. 4

    Aku karo sampeyan, Doug! Aku appreciate nalika iklan cocog kanggo pilihan lan narik kawigaten manungsa waé ing cara kreatif. Kasunyatane, aku tuku barang… lan pariwara sing apik nggampangake aku nyambungake karo produk sing cocog karo aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.