Apa Aku Mung Sing Masih Karo Pemasaran Kreatif?

sales kreatif

Aku nyopir ing Sisih Kulon kutha, ndeleng papan reklame, lan ana papan reklame kanggo alat. Tinimbang papan reklame dadi iklan sing khas, pariwara kasebut isih adoh banget. Lengan mbukak pos kasebut lan alat asline ana ing area papan reklame. Katon kaya tangane metu saka lemah. Yen aku butuh palu, mesthine aku bakal ngelingi merek lan bisa uga, mesthi tuku.

Ing Internet, aku seneng entuk pariwara sing relevan nalika nindakake telusuran. Aku sejatine duwe kapercayan luwih akeh marang pengiklan sing nindakake riset kunci, nglacak, lan menehi iklan sing relevan tinimbang karo Google sing menehi asil sing relevan.

Aku seneng menehi akeh informasi pribadi marang para pengiklan. Aku nindakake supaya dheweke luwih ngerti babagan aku lan menehi pariwara sing cocog karo demografiku. Aku pengin pariwara sing cerdas. Aku pengin strategi pemasaran cerdas. Aku isih seneng kampanye pemasaran utawa pariwara kreatif sing bisa ngoyak aku, narik kawigaten, lan nggawe aku nglewati driji ing mouse.

Apa aku siji-sijine? Aku blanja meh kabeh online saiki. Yen ora nate ngunjungi toko liyane, mesthi ora. Nalika ndeleng pariwara lan aku wis siyap tuku, mula banjur dakjupuk. Aku seneng marketing lan aku seneng pariwara.

Aku yakin pemasaran lan iklan entuk rap amarga para pemasar kesed. Luwih mbebayani kreatifitas utawa nggawe rajin tambahan kanggo nggawe personalisasi lan target, dheweke mung nggawe omong kosong ing ngarepe bola mata sing bisa.

Pemasar sing apik bisa ngerti arah sing sampeyan arahake lan, yen sampeyan arah, dheweke bakal nuntun sampeyan. Kayane mancing mabur ... iwak luwe lan umpan kasebut terus-terusan muncul. nganti tekan jarak sing nyakot. Pemasar sing nggegirisi mung mbuwang jaring. Ora bisa entuk petunjuk sing cukup? Jaring luwih gedhe! Isih ora bisa? Jaringan liyane! Dheweke narik iwak nalika lagi berjuang lan kesusu kanggo minggat.

Kepiye sampeyan? Apa sampeyan isih ngurmati pemasaran lan pariwara sing apik?

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Jujur bisa ujar manawa aku ora ngurmati pariwara sing apik, preduli targete. Kasunyatane, yen luwih akeh pengiklan nyoba target aku, mula saya mundur. Pengalaman sing padha karo nggunakake akeh produk Microsoft: dheweke nyoba banget kanggo antisipasi apa sing dakkarepake (deleng, atur otomatis!), Nanging ora bisa ngatasi apa-apa.

    Semono uga pariwara merek sing ora nyoba menehi motivasi penjualan langsung, nyoba nggawe swasana sing ana gandhengane karo merek. Paling ora efektif, paling ala ngapusi.

    Kanggo aku, pengiklan luwih akeh ngrusak merek nalika iklan. Aku rumangsa yen nyoba nyoba ngapusi. Lan ing jero, dakkira umume wong rumangsa padha. Dheweke tuku produk pengiklan kanthi grundel, nanging luwih seneng tuku saka merek sing luwih jujur ​​lan transparan yen ana alternatif.

    Aku mikir manawa industri pariwara angel ditampa, nanging saiki wis akeh saluran lan teknologi sing nyedhiyakake iklan, regane kabeh iklan saya mudhun; malah sing "apik".

  3. 3

    Deckerton, iku perspektif sing apik! Aku penasaran, sepira marketing lan pariwara sing sejatine sampeyan saksani tanpa ngerti manawa sampeyan komunikasi kanthi alus!

  4. 4

    Aku karo sampeyan, Doug! Aku seneng nalika iklan cocog karo pilihanku lan narik kawigaten kanthi cara kreatif. Kasunyatane, aku tuku barang ... lan pariwara sing apik bakal luwih gampang nyambung karo produk sing relevan karo aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.