12 Path to Generation Konten Kreatif

geni guwa

Kita duwe webinar sing apik tenan wingi karo PR Newswire lan Zoomerang, luwih saka 1,600 wong pangguna !!! Webinar minangka webinar gabungan karo John O'Connell, konsultan PR lan Komunikasi saka HNTB.

Aku wis ngowahi presentasi dadi format sing ramah kanggo distribusi ing kene:

12 Cara Kanggo Generasi Konten Kreatif:

  1. Ngerti ing maksud saka pengunjung sampeyan.
  2. Mandheg adol lan nyedhiyakake regane tinimbang sing maca.
  3. Temokake apa sing dikarepake pelanggan lan prospek!
  4. Panganan raos: teks, audio, video lan media interaktif.
  5. Nggawe survey lan poling minangka strategi konten inti.
  6. Kirim pesen sing padha kanthi cara beda-beda medium anyar.
  7. Promosi salib saben medium kanggo siji liyane.
  8. Miwiti geni isi! Miwiti nggunakake Infographics.
  9. Ngaktifake lan kasurung nuduhake sosial… Nambah tombol sosial!
  10. Waspada lan mburu pamirsa anyar kanthi promosi konten sampeyan.
  11. Ngukur asil lan gunakake sing paling cocog.
  12. Mbalekake maneh isi lawas lan gunakake maneh lan promosi maneh!

Iki minangka webinar sing hebat kanthi jumlah sing apik. Kayane konten saiki wis dipikirake kabeh wong! Muga-muga sawetara sing dijupuk saka presentasi yaiku nggunakake poling lan survey kanthi efektif, uga promosi konten sampeyan liwat alat kaya PR, lan nggunakake maneh konten sampeyan ing media kayata infografis minangka kunci strategi konten sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.