Pandhuan Cepet Nggawe Aturan Kréta Blanja ing Adobe Commerce (Magento)

Pandhuan kanggo Nggawe Aturan Rega Kréta Blanja (Kupon) ing Adobe Commerce (Magento)

Nggawe pengalaman blanja sing ora cocog minangka misi utama pemilik bisnis e-dagang. Kanggo ngupayakake aliran pelanggan sing tetep, pedagang ngenalake macem-macem keuntungan blanja, kayata diskon lan promosi, supaya tuku luwih kepenak. Salah sawijining cara sing bisa ditindakake yaiku nggawe aturan keranjang belanja.

Kita wis nyusun pandhuan kanggo nggawe blanja aturan cart in Adobe Commerce (sadurunge dikenal minangka Magento) kanggo mbantu supaya sistem diskon sampeyan bisa mlaku kanthi lancar.

Apa Aturan Kréta Blanja?

Aturan rega keranjang blanja yaiku peraturan admin sing ngurusi diskon. Bisa digunakake sawise ngetik kode kupon / promo. Pengunjung situs web e-commerce bakal weruh Aplikasi Coupon tombol sawise nambahake produk menyang keranjang blanja lan jumlah diskon ing garis rega subtotal.

Ngendi miwiti?

Nggawe utawa nyunting aturan rega keranjang blanja nganggo Magento cukup gampang, yen sampeyan ngerti menyang ngendi luwih dhisik.

  1. Sawise mlebu menyang dasbor admin, goleki Marketing bar ing menu vertikal.
  2. Ing pojok kiwa ndhuwur, sampeyan bakal weruh promosi unit, panutup Katalog lan aturan rega cart. Go kanggo sing terakhir.

Tambah Aturan Cart Anyar

  1. Tunyuk Tambah Aturan Anyar tombol lan siyap ngisi informasi diskon inti ing sawetara kolom:
    • Informasi Aturan,
    • Kahanan,
    • Tumindak,
    • Label,
    • Ngatur Kode Kupon.

Tambah Aturan Rega Kréta Blanja Anyar ing Adobe Commerce (Magento)

Ngisi Informasi Aturan

Ing kene sampeyan kudu ngisi sawetara jinis bar.

  1. Mulai karo Jeneng Aturan lan nambah katrangan singkat. Ing Description lapangan mung bakal katon ing kaca Admin ora planggaran klien karo rincian gedhe banget lan nyimpen kanggo dhewe.
  2. Aktifake aturan rega cart kanthi nutul saklar ing ngisor iki.
  3. Ing bagean Situs web, sampeyan kudu nglebokake situs web ing ngendi aturan anyar bakal diaktifake.
  4. Banjur dadi pilihan saka Klompok Pelanggan, layak kanggo diskon. Elinga yen sampeyan bisa kanthi gampang masang grup pelanggan anyar yen sampeyan ora bisa nemokake pilihan sing cocog ing menu gulung mudhun.

Informasi Aturan Rega Cart Anyar ing Adobe Commerce (Magento)

Ngrampungake bagean Kupon

Nalika nggawe aturan kréta blanja ing Magento, sampeyan bisa pindhah menyang Ora Kupon pilihan utawa milih a Kupon Spesifik setelan.

Ora Kupon

  1. Isi ing Panggunaan saben Pelanggan lapangan, nemtokake carane kakehan panuku padha bisa aplikasi aturan.
  2. Pilih tanggal wiwitan lan kadaluwarsa kanggo aturan kanggo mbatesi wektu kasedhiyan rega murah

Kupon Spesifik

  1. Ketik kode kupon.
  2. Lebokake tokoh kanggo Migunakake Per Kupon Lan / utawa Migunakake Saben Pelanggan kanggo mesthekake aturan ora overvused.

Titik liyane sing kudu digatekake yaiku pilihan generasi otomatis kupon, sing ngidini nggawe macem-macem kode kupon sawise ngisi bagean tambahan saka Ngatur Kode Kupon diterangake ing ngisor iki.

Aturan Rega Kréta Anyar - Kupon ing Adobe Commerce (Magento)

Nyetel Ketentuan Aturan

  1. Ing bagean ing ngisor iki, sampeyan kudu nyetel kahanan dhasar sing bakal ditrapake aturan kasebut. Yen sampeyan pengin nyetel kahanan kranjang blanja tartamtu, sampeyan bisa ngowahi Yen kabeh kahanan kasebut bener ukara kanthi milih opsi liyane saka kabeh Lan / utawa bener.
  2. Klik ing Pilih syarat kanggo nambah tab kanggo ndeleng menu gulung-mudhun statements. Yen pratelan kahanan siji ora cukup, aja ragu-ragu nambahake akeh sing dibutuhake. Yen aturan kasebut kudu ditrapake kanggo kabeh produk, lewati langkah kasebut.

Ketentuan Aturan Rega Cart ing Adobe Commerce (Magento)

Nemtokake Tindakan Aturan Kréta Blanja

Miturut tumindak, aturan keranjang blanja ing Magento nuduhake jinis petungan diskon. Contone, sampeyan bisa milih antarane Persen diskon produk, Diskon Jumlah Tetep, Diskon jumlah tetep kanggo kabeh cart, utawa Tuku X entuk varian Y.

  1. Pilih opsi sing cocog ing aplikasi menu gulung-mudhun tab lan lebokake jumlah diskon bebarengan karo jumlah produk sing kudu dilebokake panuku ing kranjang kanggo nggunakake aturan rega cart.
  2. Saklar sabanjure bisa nambah diskon menyang subtotal utawa rega pengiriman.

Ana rong lapangan maneh.

  1. The Buang aturan sakteruse tegese aturan liyane kanthi jumlah diskon sing luwih cilik bakal ditrapake utawa ora ditrapake ing gerobak panuku.
  2. Pungkasan, sampeyan bisa ngisi kahanan tab kanthi nemtokake produk tartamtu sing ditrapake kanggo diskon utawa mbukak kanggo kabeh katalog.

Tumindak Aturan Kréta Blanja ing Adobe Commerce (Magento)

Labeling Aturan Rega Kréta Blanja

  1. Setel Label bagean yen sampeyan ngatur toko multibasa.

The Label bagean cocog kanggo sing mbukak toko e-dagang multibasa amarga ngidini nampilake teks label ing basa sing beda-beda. Yen toko sampeyan monolingual utawa sampeyan ora pengin repot ngetik teks label sing beda kanggo saben tampilan, sampeyan kudu milih kanggo nampilake label standar.

Nanging nggunakake basa siji minangka con nyata, mbatesi ruang lingkup klien lan nyuda tingkat pengalaman blanja online. Dadi yen e-dagang sampeyan durung ramah basa, gunakake wektu kanggo nggawe amandemen. Banjur gawe label aturan minangka referensi terjemahan.

Babagan Ngatur Kode Kupon

  1. Yen sampeyan mutusake kanggo ngaktifake kode kupon otomatis, sampeyan kudu nambah rincian kupon sing luwih spesifik menyang bagean iki. Lebokake jumlah kupon, dawa, format, awalan/akhiran kode, lan garis lintang ing tab sing cocog banjur tutul Simpen aturan tombol.

Atur Kode Kupon ing Adobe Commerce (Magento)

  1. Sugeng, sampeyan wis rampung karo tugas.

TIP: Sawise nggawe siji aturan cart, sampeyan bakal nggawe sawetara liyane kanggo nggawe diskon luwih pribadi. Supaya bisa navigasi, sampeyan bisa nyaring aturan miturut kolom, nyunting, utawa mung ndeleng info aturan.

Aturan keranjang blanja minangka salah sawijining Adobe Commerce Fitur Magento 2 sing bakal mbantu sampeyan nggawe keuntungan kanthi gampang kanggo pelanggan tanpa nulis baris kode. Kanthi ngetutake langkah-langkah sing diterangake ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa nggawe toko e-dagang sampeyan luwih cocog kanggo panjaluk pelanggan sing terus-terusan, narik pelanggan anyar liwat nyebarake kode kupon ing antarane influencer khusus lan ningkatake strategi pemasaran umum sampeyan.