Gawe masalah, banjur wenehi solusi kanggo solusine

Depositphotos 25752467 s

Waca liyane ing OneCare Urip, piranti lunak sing kalebu nganyari antivirus, backup, update, & layanan pelanggan. Aku ngira Microsoft pungkasane nampa kasunyatan manawa dheweke ora bisa nggawe piranti lunak sing gedhe lan regane akeh banget. Aku ngira siji-sijine solusi logis yaiku Microsoft metu karo produk liyane sing dibayar kanggo mbantu ngatasi masalah sing digawe dhisik.

Iki, kanca-kanca sing apik, minangka konflik kepentingan. Kayane sejajar karo para pimpinan ing Washington sing nyusun tagihan kanggo nglawan korupsi. Keprigelan mutlak ing kene yaiku manawa Microsoft bisa entuk bathi kanthi ninggalake loop keamanan lan masalah ing piranti lunak dhewe sing bakal mbutuhake wektu pangembang Antivirus lan Keamanan liyane. Sing nggawe Microsoft ing pucuk tumpukan kanggo layanan iki. Bisa nyebabake kompetisi lan dadi langkah sing nguntungake kanggo Microsoft.

Wah Apa ana sing nonton kedadeyan iki? Sapa wae?

One comment

  1. 1

    Iki ngelingake aku babagan salesmen vakum lelungan sing mbuwang tas saka karpet, mula sampeyan kudu nduwe demo.

    Kepiye babagan pembasmi sing nggawa kabeh tikus lan kewan omo, sadurunge nawakake layanan?

    Cara kanggo mbukak Micro $ asring! Sampeyan saiki dadi pangkat ing antarane liga '30an Chicago gansters ngeterake publik kanggo "dhuwit perlindungan" - utawa liya, bisa uga Windows rusak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.