Gawe, Nuduhake lan Pangaruh KPI Bisnis Sampeyan

dalane crito tidemark

Salah sawijining masalah sing mesthi dakalami Analytics yaiku vendor mikir manawa pangukuran luwih akeh minangka cara kanggo nambah platform. Sanajan luwih becik duwe ewonan variabel sing bakal dilaporake, pangerten variabel sing sejatine duwe pengaruh ing bisnis sampeyan luwih angel. Lan malah ngerti variabel endi sing takon babagan cara mindhah jarum. Platform analitis mesthi ngasilake pitakon luwih akeh tinimbang wangsulan.

Tidemark Storylines minangka visualisasi sing bisa ditindakake sing nyritakake babagan kinerja perusahaan kanthi dinamis. "Actiongraphics" iki nggabungake proses, data, lan data saka njaba tembok kanggo menehi gambaran lengkap babagan bisnis. Dheweke menehi sampeyan kemampuan kanggo ngerti lan nyebabake kesehatan, tenaga kerja, umume, yen simulasi, untung, lan tren ramalan.

Tidemark minangka Manajemen Kinerja Perusahaan sing Dibangun kanggo Cloud. Mangkene ringkesan:

Saben situs kasebut, Tidemark ngirim aplikasi analitik sing dirancang kanggo nyepetake panggunaan sampeyan. Aplikasi kasebut nduwe platform aplikasi sing kuat kanthi kemampuan manajemen kinerja sing wis ana, supaya sampeyan bisa ngonfigurasi aplikasi kanthi cepet lan gampang miturut syarat bisnis sampeyan.

  • Financial Planning - Gawe rencana lan ramalan kanggo mbantu bisnis dadi target. Perencanaan Keuangan kalebu proses kanggo ngrencanakake penghasilan, perencanaan tenaga kerja, perencanaan biaya operasional, perencanaan pengeluaran modal, lan neraca & rencana arus kas, supaya sampeyan entuk gambaran lengkap babagan rencana finansial sampeyan. Kanthi kolaborasi lan analisis ing konteks, sampeyan bisa kanthi cepet ngramal ramalan anyar amarga bisnis sampeyan ganti.
  • Perencanaan Operasional - Ndhukung bisnis sampeyan kanthi njupuk input saka wong sing paling cedhak karo produk & pelanggan. Perencanaan Operasional ngidini sampeyan nglumpukake driver operasional kanggo ngasilake ramalan lan rencana finansial, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh rencana bisnis. Nyambungake rencana operasional lan finansial njamin kabeh wong ing organisasi bisa nggunakake informasi sing padha menyang target sing padha.
  • Manajemen Metrik - Cepet evaluasi kinerja kabeh organisasi lan tindakake yen dibutuhake. Aplikasi Manajemen Metrik kita ngidini sampeyan nganakake analisis varian kanggo ngisolasi masalah, nglumpukake target metrik & asline sing ora kasedhiya ing sistem sumber, kolaborasi ing konteks proses analitik, lan ndeleng pengaruh saka asil finansial.

Aplikasi Tidemark nuduhake platform aplikasi adhedhasar awan sing nyedhiyakake kerangka kerja supaya kabeh aplikasi nyedhiyakake konteks lan tumindak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.