Gawe Tema Seluler nganggo WPtouch Pro

Tema Mobile

Tema Mobile

Ing jagad sing cepet banget, situs sampeyan kudu dioptimalake ing kabeh piranti seluler, kalebu telpon lan tablet. Miturut bubar infographic diprodhuksi dening Tag Microsoft, panggunaan internet seluler bakal nggunakake panggunaan desktop ing taun 2014. Mesthi wae, situs seluler sampeyan minangka salah sawijining aset pemasaran utama ing jaman saiki.

WPtouch Pro minangka plugin WordPress sing ngidini sampeyan nggawe lan ngaktifake tema seluler sing sugih kanggo situs sampeyan. Plugin kasebut nyedhiyakake kerangka kerja supaya sampeyan bisa nggawe tema khusus sing beda karo situs sing dioptimalake kanggo desktop. Iki uga nduweni kemampuan kanggo nggarap plugin liyane lan nggunakake fitur WordPress sing paling akeh.

WPtouch Pro ndhukung tema kanggo iPhone, iPads, Android, Palm OS, Blackberry, lan Samsung, kanthi fitur kaya menu lengkap, iklan, lan statistik. Kita wis ngalami lompat ing kunjungan seluler wiwit ngetrapake WPtouch Pro - sapa sing ora pengin?