8 Cara Sampeyan Nggawe Konten sing Nggawe Pelanggan

nggawe konten nggawe pelanggan

Sawetara minggu kepungkur, kita wis nganalisa kabeh konten klien kanggo ngenali konten sing paling akeh nggawe kesadaran, keterlibatan, lan konversi. Saben perusahaan sing ngarep-arep entuk petunjuk utawa ngembangake bisnis online kudu nduweni konten. Kanthi kapercayan lan panguwasa dadi rong kunci kanggo keputusan tuku lan konten nyebabake keputusan kasebut kanthi online.

Yen jarene, mung mbutuhake tampilan cepet Analytics sadurunge sampeyan ngerteni manawa mayoritas konten ora narik apa-apa. Amarga biaya nggawe situs, ngoptimalake situs kasebut, nggoleki pasar, lan ngasilake konten kasebut - isin banget yen ora nate diwaca.

Kita fokus strategi kanggo para klien taun iki supaya kabeh konten dudu investasi sing dramatis. Sawetara cara digunakake kanggo ngoptimalake konten klien:

  • Pengumpulan - Sajrone taun, sawetara klien nglumpukake selusin artikel kabeh fokus ing topik sing padha. Iki kiriman menyang artikel lengkap sing wis diatur kanthi gampang lan gampang dicerna dening para pamaca. Banjur kita ngarahake kabeh URL sing ora digunakake menyang artikel lengkap lan nerbitake anyar kanthi URL peringkat paling apik.
  • Migrasi - Sawetara klien nggawe artikel, podcast, lan video - kabeh beda. Iki larang lan ora perlu. Salah sawijining program sing wis digawe yaiku klien saben wulan saben wulan kanggo ngrekam sawetara podcast. Nalika lagi ngrekam podcast, uga direkam ing video. Banjur kita nggunakake transkripsi wawancara kasebut kanggo menehi feed panulis kanggo ngembangake konten. Yen kinerja konten saya tambah, kita bisa uga nggunakake infografis lan whitepaper kanggo nggedhekake tanggapan banjur mbayar promosi kanggo nggedhekake jangkauan.
  • Penambahan - Akeh artikel sing ditulis kanthi apik nanging wis ketinggalan jaman utawa ora duwe perumpamaan. Kita ngupayakake nambah artikel kasebut, lan uga diterbitake ing URL sing padha karo artikel anyar. Napa nulis artikel sing anyar kanggo topik tartamtu yen wis dileksanakake?

Iku mung telung strategi sing digunakake kanggo ngembangake konten sing performa luwih apik. Kolega kita, Brian Downard, wis ngidentifikasi sawetara cara tartamtu kanggo nggawe konten sing nggawe pelanggan ing infographic anyar, 8 Cara Nggawe Konten sing Nggawe Pelanggan:

  1. Gawe konten kanggo kesadaran merek lan kanggo penjualan - Aja mung nggawe konten kanthi tujuan kanggo narik kawigaten para pamaca, nggawe konten sing uga ngonversi petunjuk lan penjualan.
  2. Wangsulan pitakon "sadurunge tuku" karo konten - Gawe konten babagan pitakon tartamtu sing biasane sampeyan entuk saka prospek lan pelanggan.
  3. Gawe konten lan sumber daya "evergreen" liyane - Pilih topik kanthi wicaksana, supaya konten sampeyan ora bakal ilang regane sawetara wulan sawise digawe.
  4. Amplifikasi konten sing KANAN nganggo pariwara mbayar - Promosi konten kesadharan merek lan "target ulang" para pamaca kanthi konten sing fokus ing konversi sampeyan.
  5. Gawe konten wong bisa duwe fisik - Tambahake pinunjul ing konten sing sampeyan waca kanthi dilebokake menyang PDF sing bisa didownload.
  6. Nggawe "kesenjangan ilmu" sing pengin diisi wong - Konten sampeyan kudu menehi nilai nalika isih tetep "cliffhanger" sing nggawe wong pengin ngerti luwih akeh.
  7. Upgrade desain sampeyan game karo grafis profesional - Umume kita dudu desainer sing hebat. Nanging, golek lan tuku gambar lan gambar sing wis digawe kanggo konten sampeyan.
  8. Kalebu sing kuwat, pinter ajakan tumindak - Aja nganti maca sampeyan nggantung, menehi tindakan sing jelas supaya bisa njupuk langkah sabanjure.

Mesthine, yen sampeyan butuh pitulung - priksa manawa bisa mriksa salah sawijine Kelas Brian sing hebat utawa sampeyan bisa nyewa agensi konten kita!

infographic konversi drive isi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.