Pandhuan 9-Langkah Kanggo Nggawe Blog sing Dioptimalake kanggo Telusuran

telusuran blog sing dioptimalake

Sanajan kita nulis Blogging Perusahaan Kanggo Dummy udakara 5 taun kepungkur, sithik banget sing owah ing strategi pemasaran konten liwat blog perusahaan sampeyan.

Miturut riset, yen sampeyan nulis luwih saka 24 postingan blog, generasi lalu lintas blog mundhak nganti 30%!

Infographic iki saka Gawe Jembatan mbukak sawetara praktik paling apik kanggo ngoptimalake blog kanggo telusuran. Aku ora adol minangka pandhuan utama ... nanging pancen apik.

Dhasar sing ilang wiwitan yaiku kanggo mesthekake yen sampeyan nulis a sistem manajemen konten sing dioptimalake kanggo telusuran mesin. Nulis konten ing platform sub-standar mbuang-buang wektu lan bakal dadi masalah preduli sampeyan nulis.

Saran utamane ing infographic yaiku nulis isi sing berkualitas lan tulisen kanthi apik. Nanging, sampeyan ora bisa nemokake asil mesin telusuran. Sampeyan kudu nggawe panguwasa liwat wektu lan konten sampeyan kudu luwih apik tinimbang sing apik - kudu apik banget. Apik banget konten dituduhake - lan konten sing dituduhake entuk peringkat! Ana akeh konten apik sing ditulis kanthi apik sing ora bisa ditemokake ing asil telusuran!

Infographic uga nyatakake paling ora sampeyan kudu 2,000 tembung saben kiriman. Aku ora setuju kanthi tulus, nomer iki dudu aturan lan conto sing apik kanggo korélasi amarga sebab. Nomer tembung ing kiriman sampeyan ora bakal entuk peringkat. Umume postingan kita kurang saka 2,000 tembung lan kita pangkat kanthi kompetitif.

Aku yakin manawa ana wong sing nggawe akeh riset lan rencana dadi postingan sing komprehensif luar biasa bisa uga duwe kasempatan luwih apik kanggo nuduhake konten kasebut lan ditingkat. Dawane dudu driver kanggo peringkat ing kana, iku kualitas konten. Aku luwih milih kiriman sing luwih cekak tinimbang ora - sampeyan ora pengin bloviate ing ngendi sampeyan bisa nulis kanthi ringkes.

Saran sing isih ana solid - desain, kacepetan, responsif, panggunaan media, tag judhul, lengganan email, promosi sosial… kabeh saran sing padhet. Dene kesalahan ejaan lan kesalahan gramatikal - matur nuwun para pamiarsa ngapura kula ing kana. Lan yen penulis infographic katon kanthi cetha, dheweke bakal nemokake salah ejaan ing salah sawijining judhule dhewe!

Pungkasane, sukses blog sampeyan mung gumantung karo siji bab: Apa sampeyan nyedhiyakake utawa ora migunani kanggo pamirsa. Yen sampeyan wis, sampeyan bakal bisa ndeleng blog tuwuh lan berkembang dadi sumber pemasaran inbound sing apik kanggo perusahaan sampeyan - utamane liwat mesin telusuran. Yen sampeyan ora nyedhiyakake regane, sampeyan bakal gagal. Cara nulis blog sing salah utawa bener gumantung karo pamirsa, dudu infographic iki!

9-Langkah-Pandhuan-Kanggo-SEO-Infographic

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.