Cara Nggawe Situs Gedhe Lan Ngekstrak Data Nggunakake Spider SEO Frog Screaming

Spidering Frog SEO Spider

Saiki kita ngewangi sawetara klien Migrasi Marketo. Minangka perusahaan gedhe nggunakake solusi perusahaan kaya iki, kaya web laba-laba sing nggawe proses lan platform sajrone pirang-pirang taun ... nganti perusahaan ora ngerti kabeh titik tutul.

Kanthi platform otomasi pemasaran perusahaan kaya Marketo, formulir minangka titik entri data ing saindenging situs lan kaca kebangkrutan. Perusahaan asring duwe ewu kaca lan atusan formulir ing saindenging situs sing kudu diidentifikasi kanggo nganyari.

Alat sing apik kanggo iki yaiku Screaming Frog's SEO Spider… Mungkin platform paling populer ing pasar kanggo nyusup, audit, lan ngekstrak data saka situs. Platform kasebut kaya fitur lan nawakake atusan opsi kanggo saben tugas sing dibutuhake.

Spider SEO Frog Screaming: Crawl And Extract

Fitur utama Screaming Frog SEO Spider yaiku sampeyan bisa nindakake ekstraksi khusus adhedhasar Regex, XPath, utawa CSSPath spesifik Iki migunani banget amarga kita pengin nyusup situs klien lan audit lan njupuk nilai MunchkinID lan FormId saka kaca.

Kanthi alat kasebut, bukak Konfigurasi> Custom> Ekstraksi kanggo ngenali elemen sing pengin sampeyan ekstrak.

njerit adat ekstrak njerit

Layar ekstraksi ngidini nglumpukake data sing meh tanpa wates:

Aturan Ekstraksi Spider SEO Froging Frog

Ekstraksi Regex, XPath, lan CSSPath

Kanggo MunchkinID, pengenal diselehake ing skrip bentuk sing ana ing kaca:

<script type='text/javascript' id='marketo-fat-js-extra'>
    /* <![CDATA[ */
    var marketoFat = {
        "id": "123-ABC-456",
        "prepopulate": "",
        "ajaxurl": "https:\/\/yoursite.com\/wp-admin\/admin-ajax.php",
        "popout": {
            "enabled": false
        }
    };
    /* ]]> */

Banjur aplikasi a Aturan Regex kanggo njupuk id saka njero tag skrip sing dilebokake ing kaca:

Regex: ["']id["']: *["'](.*?)["']

Kanggo ID Formulir, data kasebut ana ing tag input ing formulir Marketo:

<input type="hidden" name="formid" class="mktoField mktoFieldDescriptor" value="1234">

We aplikasi lan Aturan XPath kanggo njupuk id saka njero formulir sing dilebokake ing kaca. Panjaluk XPath nggoleki formulir kanthi masukan kanthi jeneng formid, banjur ekstraksi nyimpen Nilai:

XPath: //form/input[@name="formid"]/@value

Screaming Frog SEO Spider Javascript Rendering

Pilihan liya saka Screaming Frog yaiku sampeyan ora winates karo HTML ing kaca kasebut, sampeyan bisa nggawe JavaScript sing bakal masang formulir ing situs sampeyan. Ing njero Konfigurasi> Spider, sampeyan bisa mbukak tab Rendering lan ngaktifake iki.

Screaming Frog SEO Spider Javascript Rendering

Mesthi wae luwih suwe kanggo nyusup situs kasebut, nanging sampeyan bakal entuk formulir sing diwenehake karo JavaScript uga formulir sing dilebokake ing sisih server.

Nalika iki aplikasi sing spesifik banget, iku aplikasi sing migunani banget nalika sampeyan nggarap situs gedhe. Sampeyan pancen pengin audit ing endi formulir sampeyan dipasang ing saindhenging situs.

Download Screaming Frog SEO Spider

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.