COVID-19: Konsumen lan Statistik Tuku #StayAtHome

Tetep ing Statistik Konsumen Omah

Prekara iki ora apik banget kanggo masa depan ekonomi sapa wae amarga pandemi lan perintah kunci mengko saka pamrentah ing saindenging jagad. Aku yakin iki bakal dadi acara bersejarah sing bakal menehi pengaruh sing dawa banget ing jagad kita… wiwit bangkrut bisnis lan pengangguran, sanajan produksi lan logistik panganan. Yen ora ana liyane, pandemi iki nuduhake manawa ekonomi global kita ringkih.

Ngandika, kahanan sing dipeksa kaya iki ndadekake konsumen lan bisnis adaptasi. Nalika bisnis nindakake pakaryan lan karyawan makarya saka omah, kita bakal ndeleng akeh komunikasi video. Mungkin kita bakal entuk level kepenak karo kegiyatan iki yen lelungan bisnis bisa dikurangi ing mbesuk - nyuda biaya operasi uga ngewangi lingkungan. Iku ora warta apik kanggo industri lelungan lan maskapai, nanging aku yakin bakal adaptasi.

OwnerIQ, sing dipikolehi dening Inmar ing Q4 2019, nyedhiyakake sawetara pemahaman babagan carane konsumen adaptasi karo normal sing anyar ing omah, blanja saka omah, lan nyetel tindak tanduk tuku menyang produk sing cocog. OwnerIQ nganalisa data toko online saka Platform CoEx kanggo menehi informasi, sing ditampilake kanthi grafis ing infografis, Kepiye Pelanggan #StayingHome.

Pangowahan Tumindak COVID-19 Konsumen

Cetha banget saka infographic manawa konsumen nggunakake dana tambahan kanggo sawetara barang:

  • Piranti sing Gegandhengan karo Kantor - ngapikake kenyamanan lan produktivitas nalika makarya saka kantor omah.
  • Atmosfer Omah - investasi ing barang sing nggawe omah dadi luwih nyenengake.
  • Personal Care - investasi ing barang sing gampang dipikirake babagan tekanan pandemi lan isolasi.
  • Ngarep Care - amarga kita mbuwang wektu ing omah lan ora metu, kita investasi ing proyek ing omah lan omah.

Tetep ing Infographic Statistik Konsumen Omah

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.