COVID-19: Pandemi Corona lan Media Sosial

Media Sosial Apik

Saya suwe saya owah, saya tetep padha.

Jean-Baptiste Alphonse Karr

Siji bab sing apik babagan media sosial: sampeyan ora kudu nganggo topeng. Sampeyan bisa ngetokake apa wae kapan wae utawa kabeh wektu kaya kedadeyan COVID-19. Pandemi iki ndadekake area-area tartamtu dadi fokus sing cetha, ngencengake sudhut sing dibunderake, nggedhekake chasms, lan, ing wektu sing padha, nggawe sawetara kesenjangan.

Tukang kuli kaya dokter, paramedis, lan wong-wong sing menehi panganan marang wong mlarat, kanthi cangkem ditutup. Wong-wong sing kena pengaruh serius karo pandemi lan tanpa pendhidhikan ora nemokake cara kanggo nggunakake media sosial supaya jagad bisa krungu tangisan keluwen visceral. Fatcats sing paling apik nyedhiyakake resep lan nggunakake media sosial kanggo nampilake kepiye wektu.

Apa sing ditindakake media sosial kanggo pandemi kasebut?

Facebook dikabarake nyumbang 720,000 facemasks lan janji bakal menehi sumber lan suplai luwih akeh. Janji bakal nyumbang $ 145 yuta kanggo tenaga kesehatan lan usaha cilik.

Whatsapp nyipta a Pusat informasi Coronavirus lan ngidini WHO ngluncurake chatbot kanggo ngelingake wong babagan risiko virus corona. Wis kabaripun janji $ 1 yuta kanggo Jaringan Pemeriksa Fakta Internasional Institut Poynter kanggo ndhukung aliansi fakta coronavirus sing ana ing 45 negara liwat 100 organisasi lokal. Ana sing 40% nambah Whatsapp panggunaan.

Instagram kudu dipuji njupuk langkah kanggo nyegah panyebaran salah informasi.

Twitter pangguna wis tambah cacahe udakara 23% ing telung wulan pertama taun 2020 lan platform kasebut nglarang tweet sing bisa nyebabake panyebaran virus corona. Twitter nyumbang $ 1 yuta kanggo Komite kanggo Nglindhungi Wartawan lan Yayasan Media Wanita Internasional.

LinkedIn mbukak kunci 16 kursus sinau pangguna bisa ngakses kanthi gratis lan nerbitake tips kanggo bisnis babagan apa sing kudu dikirim sajrone pandemi.

Netflix janji isi seger supaya wong bisa nglipur nalika kunci dikunci.

Youtube saiki wis rampung mbatesig iklan sing gegandhengan menyang Coronavirus.

Sprinklr statistik sing dikompilasi sing nuduhake COVID-19 lan istilah sing gegandhengan karo coronavirus kasebut luwih saka 20 yuta kali ing media sosial, berita, lan situs TV.

Dhaptar terus Snapchat, Pinterest, lan saluran media sosial liyane sing apik. Iki pancen apik, nanging kepiye carane wong nggunakake media sosial sajrone pandemi kasebut?

Kabecikan Media Sosial

Wong kudu tetep ing omah kanthi wajib lan nyebabake mbuwang wektu luwih akeh ing media sosial. 80% wong nggunakake luwih akeh konten lan 68% pangguna nggoleki konten sing gegandhengan karo pandemi. Matur nuwun, ora kabeh wong mung mlaku-mlaku.

Sawetara warga negara sing prihatin wis nggawe web sosial sing nawakake lan nyebarke panganan sing wis dimasak ing omah kanggo wong-wong sing mlarat, saliyane nuduhake papan kanggo papan perlindungan lan layanan kesehatan utama kanggo para wong mlarat ing kutha-kutha kasebut. Contone, klompok masarakat ing Mumbai wiwit nggunakake sumber daya kanggo masak panganan lan disebarake menyang wong sing butuh. Tuwuh dadi helpline lan situs web kanthi akeh wong sing melu kegiatan kasebut ing kutha-kutha liyane.

K Ganesh saka Big Basket, Juggy Marwaha saka JLL, lan Venkat Narayana saka Prestige Group ngluncurake wiwitan FeedmyBangalore kanggo mbantu wong sing kekurangan ekonomi sajrone pandemi Covid19 iki. Dheweke bakal nyedhiyakake panganan kanggo udakara 3000 bocah sing kurang mampu lan kulawargane Yayasan Kamanungsan Parikrma. Tujuane yaiku ngladeni panganan 3 lakh sajrone kunci.

pakan bangalore
Kredit gambar: JLL

LSM ngupayakake supaya bisa nyedhiyakake panganan, pembersih, alat toko, lan topeng sajrone kunci pandemi iki.

Selebriti milih saran babagan carane aman lan dilindhungi. Dianggep wong luwih seneng nampa nasihat nalika asale saka selebriti.

Nanging, uga ana kekurangane.

Ala Media Sosial

Nalika keluwen nyebar lan masarakat keluwen, ana selebriti sing nggunakake media sosial kanggo nuduhake resep-resep endah sing lagi disiapake minangka cara kanggo mbukak wektu.

Ora mung ing India, nanging ing saindenging jagad, utamane ing AS lan Eropa, umat Islam wis entuk postingan sengit sing nyalahake kabeh komunitas amarga pandemi kasebut. Warta lan video palsu, uga postingan sing nyengkuyung, saya akeh, yaiku perkara sing ora nyenengake.

Partai politik nyoba nggawe jerami nalika COVID Sunarake. Dheweke bisa nuduhake luwih sensitif tinimbang nggawe politik babagan virus.

Kaya biasane, para media sosial sing ora sopan nggunakake media sosial kanggo meksa obat-obatan palsu sing bisa luwih beboyo tinimbang COVID-19. Sawetara pengin nggawe komersial kesempatan kasebut. Wong liya nawakake saran utawa warta sing bisa nyasab kayata: Wong Tionghoa sengaja ngrencanakake nginfeksi jagad iki lan njupuk alih…, Banyu banyu lan gargle kanggo ngumbah virus…, Mangan papak mentah…, Gunakake urin sapi lan kotoran sapi…, Lampu lan lilin lan ngobong dupa kanggo ngusir korona… Bocah-bocah ora bisa nyekel… lan sapanunggalane. Banjur ana wong sing nawakake aplikasi pelacakan korona sing ngemot malware.

Kepala komunalisme sing elek nemokake lemah subur ing media sosial lan keributan kasebut bisa bertahan suwe sawise virus corona ilang utawa mudhun.

Pemasaran Kanthi Tutul Humane

Kaendahan media sosial yaiku sampeyan bisa fokus kanthi murni kanggo promosi merek lan reputasi lan nggunakake murni kanggo interaksi sosial. Pemasaran saiki wis ganti sikep sithik kanggo nambah patina manusiawi marang kegiyatane.

Perusahaan saiki nggunakake media sosial kanggo nuduhake keprigelan kanggo para pelanggan lan ngupayakake apa wae kanthi bisa, ora mung pitulungan sing gegandhengan karo produk. Iki minangka waktune kanggo nggawe kapercayan, nambah kapercayan, lan nggedhekake sesambetan. Perusahaan ngrawat nindakake perkara kasebut. Entuk kabecikan dina iki. Iki bakal diterjemahake menyang bathi mengko amarga wong ngelingi.

Pemasar digital nggunakake tembung kunci langsung sing ora ana ing riset. Saiki dheweke kudu riset maneh tembung kunci kanthi negesake istilah sing ana gandhengane karo COVID-19 kanggo nggawe target sing beda lan nyritakake target. Sampeyan uga kudu eling Brandwatch nemokake manawa sentimen babagan kiriman virus corona utamane negatif.

Siji bab sing penting yaiku efek pandemi ing media sosial yaiku Youtube, Facebook, lan Twitter ngupayakake demokratisasi informasi lan detoksifikasi kiriman beracun.

Saka perspektif sing luwih jembar, wong bisa ujar manawa sapa wae sing nggunakake media sosial kanggo nindakake kabecikan bakal nindakake lan wong-wong sing seneng nggunakake media sosial kanggo tumindak ala bakal nindakake. Pandemi iki wis ngowahi sawetara perkara ing media sosial, nanging kaya sing diandharake, saya suwe saya owah, saya tetep padha. Kita bakal ngerti, nem wulan maneh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.