Kursus: Pemasaran Sosial kanggo Startup

wiwitan pemasaran sosial

wiwitan pemasaran sosialUdemy minangka repositori video kanthi kelas ing sawetara topik sing kalebu gratis nganti atusan dolar - nanging umume video kasebut regane $ 100 lan regane regane. Aku nemokake video iki, Pemasaran Sosial kanggo Startup, cukup murah regane $ 19!

Kursus kasebut kalebu 6 kuliah lan wis dideleng dening 1,194 pelanggan. Seri kasebut kalebu Dan Martell saka Flowtown, Stew Langille saka Mint.com, Laura Lippay, Jeff Widman saka Brandglue lan Jonathan Strauss saka awe.sm. Seri kasebut mbantu penonton:

  • Entuk daya tarik nalika diwiwiti karo apa-apa
  • Setel target media sosial sing efektif
  • Gawe konten sing ana gandhengane karo pamirsa
  • Optimalake visibilitas telusuran karo media sosial
  • Gawe kabeh buzz sosial iki dadi momentum nyata
  • Optimalake konten sampeyan ing Facebook
  • Ukur pengaruhe kampanye

Sawetara fitur Udemy sing adhem kalebu:

  • Sampeyan bisa ndeleng lan maneh materi kuliah tanpa wates, kaya saluran sing dikarepake.
  • Dheweke duwe kabijakan mbalekaken ora takon babagan 30 dina.
  • Kursus asring diiringi materi kursus sing bisa diunduh.

Tuku kursus (6 Kuliah) saiki kanggo $ 19 (Ya - iku tautan afiliasi!)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.