Mupangate Kupon Tes lan Diskon

diskon kupon digital

Apa sampeyan mbayar premium kanggo entuk petunjuk anyar, utawa nawakake diskon kanggo narik kawigaten? Sawetara perusahaan ora bakal ndemek kupon lan diskon amarga padha wedi ngremehake merek. Perusahaan liyane wis gumantung marang dheweke, mbebayani nyuda bathi. Nanging ora ana sangsi manawa bisa utawa ora. 59% pemasar digital ujar manawa diskon lan bundel efektif kanggo entuk pelanggan anyar.

Nalika diskon luar biasa kanggo nyopir bathi jangka pendek, bisa ngrusak ing garis ngisor, lan nglatih saben pelanggan ora bisa tuku kanthi rega lengkap. Iku ora ateges merek ora ngirim diskon babar pisan - para pemasar canggih saiki fokus kanggo nyebarake diskon kanthi strategis vs. nganggep mesin konversi siji-sijine. Jason Grunberg, Sailthru

Kunci kanggo masang kupon lan diskon yaiku nyoba. 53% pemasar digital nindakake tes A / B canggih utawa multivariat. Mirsani tarif konversi, saluran sing digunakake, frekuensi tuku, nilai pesanan rata-rata lan nilai umure para pelanggan sing dipikolehi liwat kupon lan diskon.

Kita wis nuduhake kabeh pengecer kudu ngerti babagan kupon lan strategi diskon ing infographic sadurunge. Nanging, kabeh bakal beda-beda regane, bundling, lan frekuensi diskon nganti sampeyan nemokake kombinasi sing pas sing narik kawigaten lan nahan pelanggan tanpa ngilangi bank!

Kupon lan Diskon

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.