Pira Posting Blog?

nomerAna pitakon sing menarik diajokake kanggo aku dina iki lan aku pengin bareng karo sampeyan supaya bisa mikir. Apa ana cara sing gampang kanggo nyritakake babagan pirang-pirang blog sing ana ing blog wong?

kanthi WordPress, iku cukup sederhana (bisa uga gampang banget). Bungkus saben post minangka div karo ID Post. ID Post kasebut sinonim karo nomer kiriman. Matur nuwun kanthi otomatis! :). Aku rada gumun yen iki dudu gundhul sithik.

Mesthi wae, iki ora bakal nimbang kiriman sing sampeyan wis mbusak, nanging perkiraan sing cukup cedhak.

Kanthi aplikasi blogging sing dadi tuan rumah, kayata Blogger, pancen mokal amarga POSTID diwenehake ing kabeh blog:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

Salah sawijining cara sing luwih gampang sing dakkanggo yaiku nggoleki situs kanthi Google. Sampeyan bisa ngrusak taun lan pinten kiriman sing unik ing taun iki:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Nyuwun pangapunten dhumateng Paul Ada (agung Podcast pemasaran!) sadurunge. Aku bisa ngerti kanthi telusuran, nggunakake taun, yen Paul duwe 125 postingan. Dheweke duwe 50 taun sadurunge lan 32 saiki ing 2008. Jinis licik, ta?

Apa sampeyan entuk cara sing gampang supaya bisa ngerteni jumlah kiriman ing blog ing platform liyane?

6 Komentar

  1. 1

    Sampeyan bisa tansah mbukak printah Lynx liwat alat printah kanggo generate kabeh pranala ketemu banjur pipo liwat wc -l.

    Kayane nganggo palu kanggo nyorong jempol. 🙂

    Humor esukku sadurunge turu ing keyboardku, Barbara

  2. 2
    • 3

      Halo Paulus!

      Aku butuh blog berbasis blogger sing apik minangka conto lan sampeyan pancen paling penting.

      Iki ora babagan kuantitas - kualitas kiriman sampeyan lan wektu sing sampeyan gunakake kanggo nyunting lan ngirim wis jelas!

      Doug

  3. 4

    Utawa - lan aku ngerti yen aku ora duwe solusi sing apik kaya telusuran Google lan perintah Lynx khusus - sampeyan mung bisa ndeleng arsip sing nuduhake jumlah kiriman saben wulan / taun, lan gunggung nganggo potlot lan kertas. 😀

    Erik

  4. 5

    Ketik Douglas Karr: Cyber-Stalker!

    j/k 😉

    Cukup cathetan, ana sawetara alasan MySQL bisa nglewati autonumber supaya nomer kiriman kasebut minangka potensial maksimal, dudu nomer sing tepat. Cukup FYI.

  5. 6

    Good nyekel Doug, Aku wis ora temen maujud sampeyan bisa mangerteni cara iki - supaya prasaja banget!
    Yen blog wis ndhelikake pranala menyang arsip lan aku pengin nyoba apa iku blog cukup anyar utawa ora (utawa mung blog spam karo sawetara kiriman), aku biasane mencet tombol RSS ing browser firefox kanggo ndeleng feed. . Minangka standar kanggo kiriman RSS WordPress yaiku 10 (lan asring ditinggalake), kiriman sing kurang saka iki ing feed biasane bakal ngandhani yen iki blog anyar banget (lan akeh blog spam isih duwe 'hello world' minangka sing pisanan. pos).
    Babar blas untech aku ngerti. Gagasan ing ndhuwur luwih migunani!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.