Pira Posting Blog?

nomerPitakon sing menarik diajokake kanggo aku dina iki lan aku pengin bareng karo sampeyan supaya bisa mikir. Apa ana cara sing gampang kanggo ngandhani babagan pirang-pirang postingan blog sing ana ing blog wong kasebut?

kanthi WordPress, iku cukup sederhana (bisa uga gampang banget). Bungkus saben post minangka div karo ID Post. ID Post kasebut identik karo jumlah kiriman. Matur nuwun kanthi otomatis! :). Aku rada gumun yen iki dudu gundhul sithik.

Mesthi wae, iki ora bakal nimbang kiriman sing sampeyan wis mbusak, nanging perkiraan sing cukup cedhak.

Kanthi aplikasi blogging sing dadi tuan rumah, kayata Blogger, pancen mokal amarga POSTID diwenehake ing kabeh blog:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

Salah sawijining cara sing luwih gampang sing dakkanggo yaiku nggoleki situs kanthi Google. Sampeyan bisa ngrusak taun lan pinten kiriman sing unik ing taun iki:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Nyuwun pangapunten dhumateng Paul Ada (agung Podcast pemasaran!) sadurunge. Aku bisa ngerti kanthi telusuran, nggunakake taun, yen Paul duwe 125 postingan. Dheweke duwe 50 taun sadurunge lan 32 saiki ing 2008. Jinis licik, ta?

Apa sampeyan entuk cara sing gampang supaya bisa ngerteni jumlah kiriman ing blog ing platform liyane?

6 Komentar

  1. 1

    Sampeyan bisa mbukak perintah Lynx liwat alat prentah kanggo ngasilake kabeh tautan sing ditemokake banjur pipa nganggo wc -l.

    Kinda seneng nggunakake palu kanggo nyurung jempol. 🙂

    Humor esuk sadurunge turu ing keyboard, Barbara

  2. 2
    • 3

      Halo Paulus!

      Aku butuh blog adhedhasar blogger sing apik kanggo conto lan sing paling penting kanggo sampeyan.

      Ora mung babagan kuantitas - kualitas kiriman lan wektu sing sampeyan lakoni kanggo nyunting lan ngirimake nyata!

      Doug

  3. 4

    Utawa - lan aku ngerti aku ora duwe solusi sing apik kaya telusuran Google lan perintah Lynx khusus - sampeyan mung bisa ndeleng arsip sing nuduhake jumlah kiriman kanggo saben wulan / taun, lan total kasebut diwenehi potlot lan kertas. 😀

    Erik

  4. 5

    Ketik Douglas Karr: Cyber-Stalker!

    j / k 😉

    Cukup cathetan, ana sawetara alasan MySQL bisa uga ora mbukak autonumber dadi nomer pos kasebut potensial maksimal, dudu nomer sing pas. Mung FYI.

  5. 6

    Doug apik, aku ora ngerti sampeyan bisa ngerteni kanthi cara iki - uga gampang!
    Yen blog ndhelikake tautan menyang arsip lan aku pengin nyoba blog sing anyar utawa ora (utawa mung blog spam kanthi sawetara postingan), aku biasane pencet tombol RSS ing browser firefox kanggo ndeleng feed . Amarga default kanggo kiriman RSS WordPress ana 10 (lan asring ora kena), kiriman apa wae sing kurang saka feed biasane dakkandhani yen iki blog sing anyar banget (lan akeh blog spam isih duwe 'hello world' ing kana minangka sing pertama kirim).
    Babar pisan untech aku ngerti. Gagasan ing ndhuwur luwih migunani!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.