Sampeyan Ora Butuh Gelar Bisnis kanggo Ngerti Iki

Oke, wayahe rame-rame. Minggu iki, aku wis dikalahake kaping pindho lan aku rugi yen sawetara wong wis sukses anggere duwe bisnis. Aku pengin nggawe sawetara prekara langsung nalika negosiasi lan tuku layanan saka Agensi sabanjure.

Regane Apa Sampeyan Mbayar, Ora Apa Sampeyan Entuk

Iki regane produk utawa layanan sing pengin dituku. Sanajan regane rong produk utawa rong layanan bisa uga padha, produk utawa layanan nyata sing sampeyan tampa ora padha. Asile, aja njaluk dhaptar blanja lan njaluk kuotasi winates… kita ngerti apa sing sampeyan lakoni. Sampeyan bakal njupuk dhaptar blanja lan njaluk kuotasi winates lan didol menyang wong liya. Kita dudu wong liya. Ora preduli babagan rinci babagan dhaptar blanja, aku mbaleni, kita dudu wong liya. Apa sing diwenehake sampeyan bakal beda. Fitur sing beda, layanan sing beda, jadwal wektu sing beda, beda polah lan asil bisnis sing beda-beda.

Yen sampeyan blanja agensi adhedhasar rega, sampeyan bakal kapitunan sing ora ngerti bisnis. Ana, aku ngomong. Pemasaran online dudu Wal-mart. Mandheg wae.

Mbayar Kurang Ora Ateges Sampeyan Ngirit Dhuwit

Apa sing sampeyan wis mutusake lan disetujoni kanggo mbayar, muga-muga bisa kaiket karo regane sing bakal sampeyan prima karo produk utawa layanan. Yen sampeyan nampa lisensi piranti lunak taunan lan piranti lunak mbantu sampeyan nindakake perkara kanthi luwih irit (aka: Return on Investment), mbantu sampeyan njaga luwih akeh bisnis (aka: Return on Investment), mbantu sampeyan entuk luwih akeh bisnis (aka: Return on Investment) utawa mbantu sampeyan nambah untung (aka: Return on Investment) banjur regane sing sampeyan tampa ngluwihi rega sing sampeyan bayar. Iki bab sing apik. Iki sing pengin sampeyan lakoni.

Kosok baline, mbayar kurang dhuwit lan ora entuk laba investasi iku ala. Iki tegese sampeyan kelangan dhuwit ... ora disimpen dhuwit Dadi… bukak tuku logo ing situs sing akeh tinimbang ngrekrut agensi merek lan mbuwang enem digit supaya katon kaya perusahaan milyaran dolar tinimbang toko minuman keras ing kutha. Sampeyan kudu ngarep-arep asil sing beda lan nilai sing beda kanggo dhuwit sing diinvestasikan.

Mbayar Luwih Luwih Ora Sampeyan Mbusak

Televisi Ibu nembe bubar minggu iki. Dheweke nyawang maneh lan umure wis 7 taun lan regane regane $ 2,200 nalika tuku. Dina iki, Ibuku pesen televisi sing luwih apik kanthi layar sing luwih amba regane $ 500. Dheweke kaget amarga teknologi wis berkembang kanthi cepet lan kepiye bisa tuku televisi sing luwih anyar. Dheweke ora nesu yen nyuwek 7 taun kepungkur. Dheweke seneng amarga dheweke entuk bab sing apik saiki. Iki bab sing apik.

Kita bubar nglaporake analisis situs kanthi otomatis sing biasane butuh wektu seminggu kanggo rong wong ngrampungake kanthi manual. Apa sing mbutuhake udakara 60 jam karo seri aplikasi piranti lunak sing saiki wis dilisensi saiki kurang saka sakjam. Aku menehi saran marang sawetara klien sing seneng karo pelaporan sing kepungkur ngerti yen usaha anyar lan dakwartakake - wiwit iku biaya kita saiki dadi bagean saka apa sing ana, kita ngirit tabungan kasebut menyang para pelanggan. Iki penting - apa sing dibayar kanggo 1 wektu saiki bisa entuk laporan suwene setaun saka kita.

Umume mlebu, nanging ana sing nulis maneh lan ujar yen dheweke nesu nyuwek dheweke mbayar akeh banget kanggo laporan sadurunge. Mesthi, nalika ngirim laporan, dheweke seneng banget ... ora nesu. Laporan kasebut digunakake minangka cithak biru kanggo ngembangake strategi pemasaran online kanggo taun ngarep. Investasi sawetara ewu dolar ing laporan kasebut bakal ngasilake atusan ewu dolar. Yaiku sing padha dipikirake, nganti rega murah. Nalika ngedhunake rega, piye wae kita ganti saka rega sing gedhe dadi hadiah.

Ugh.

Saiki yen rant wis rampung, aku bakal ngomong iki. Kita bakal bisa luwih efisien supaya bisa njamin yen regane sing digunakake ngluwihi rega sing sampeyan bayar. Yen ditindakake, sampeyan bakal oleh asil bisnis sing unggul. Yen sampeyan entuk asil bisnis sing unggul, sampeyan bakal ngurmati karya sing ditindakake kanggo sampeyan. Yen kita ora entuk asil kasebut, mula kita uga bisa ngrembug babagan kasebut.

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.