Biaya Kinerja Web sing Apik

biaya kinerja web sing kurang apik

Rasane angel banget ngrungokake wong sing adol produk utawa layanan sampeyan ngandhani yen sampeyan kudu tuku produk utawa layanane supaya bisa ngasilake dhuwit. Nanging, kanthi Internet, pancen bener. Situs sing cepet, alat sing apik, desain apik lan konsultasi sethithik bisa nggawe utawa ngrusak perusahaan kanthi online.

Biaya Kinerja Web sing Apik, infographic SmartBear, nyoroti konsekuensi brutal wektu mbukak sing kurang apik lan kinerja seluler sing kurang apik ing taun iki.

final-ukuran-kinerja-infographic final-ukuran-600

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.