CoSchedule: Kalender Editorial lan Publikasi Sosial kanggo WordPress

coschedule

Wah… wow. Aku wis maca babagan CoScedule sawetara wulan kepungkur lan pungkasane duwe sawetara wektu kanggo ndhaptar sidhang lan nyoba kanggo nyoba. Plugin pancen apik banget kanthi kemampuan liyane sing dakkarepake.

Kemampuan kanggo ndeleng blog WordPress kanthi tanggalan editorial kiriman wis rampung sadurunge, sanajan kanthi kemampuan drag and drop. CoSchedule njupuk kalender editorial menyang level sing anyar. Tinimbang nggawe tanggalan mung minangka tampilan, dheweke pancen wis nggawe kabeh antarmuka panganggo kanggo nggawe konten kanggo blog sampeyan uga nuduhake sosial kasebut.

Mangkene sawetara fitur sing dak tresnani:

  • Promosi Sosial mbesuk - ana akeh plugin promosi sosial, kalebu kemampuan kanggo Jetpack kanggo umumake postingan liwat saluran sosial. CoSchedule entuk sawetara kedudukan kanthi kemampuan kanggo nerbitake promosi sosial ing dina, minggu utawa wulan mbesuk!
  • Draf Pane - sampeyan bisa nganggep aku kacang, nanging saiki aku duwe udakara 30 draf ing blogku. Dudu aku lali karo dheweke, kadang-kadang aku ngubungi perusahaan sing aku tulis kanggo informasi tambahan. Kadhangkala aku lali yen aku duwe akeh rancangan… nanging Tanggalan CoSchedule duwe sidepane sing ditampilake karo kabeh kiriman nalika sampeyan milih mouse. Sampeyan banjur seret lan selehake kiriman menyang tanggalan yen sampeyan pengin diterbitake!
  • Tugas Tim - miwiti kiriman anyar ing tanggalan lan sampeyan bisa menehi menyang salah sawijining panganggit, cara sing apik kanggo ngatur tim lan priksa manawa sampeyan ngirim kiriman imbang saka kabeh wong (utawa topik saka wong tartamtu) kanthi pangajab tanggal terbitan!
  • integrasi - Mulus penyangga integrasi uga Bitly kanggo pemendekan URL, Google Analytics kanggo nglacak kampanye, Analytics Khusus (yen sampeyan mlaku kaya Webtrends utawa Site Catalyst), lan uga integrasi Kalender Google kanggo ndeleng kiriman ing tanggalan sampeyan dhewe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.