Napa mboten?

pitakonan
  • Kepiye carane bathi perusahaan sampeyan?
  • Apa target perusahaan sampeyan cocog karo nggawe bathi kasebut?
  • Apa target tim manajemen sampeyan cocog kanggo ndhukung tujuan perusahaan sampeyan?
  • Apa target karyawan sampeyan padha karo target manajemen sampeyan?
  • Apa kinerja karyawan diukur sesuai karo targete?
  • Apa kompensasi saben karyawan ditemtokake kanthi cara nggayuh tujuan kasebut?
  • Apa kompensasi karyawan sebanding karo pengaruh sing entuk target kasebut ing dhasar bathi perusahaan?
  • Apa saben karyawan entuk ganjaran sing ngluwihi target kasebut kanthi cara sing sebanding karo pengaruh sing ana ing garis ngisor?
  • Apa saben jam wancine karyawan sampeyan duwe kabisan kanggo nggayuh tujuwane?

Ngapa ora?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.