Cara Ngapikake Keterlibatan ing Konferensi Sabanjure

konferensi

Infographic iki saka Hotel Eropa & Resor, hotel mewah bintang lima ing Irlandia, nyedhiyakake ringkesan tren ing MICE (Rapat, Insentif, Konferensi lan Pameran):

  • Manggon rapat saya mundhak global kanthi prediksi kenaikan 2.1% kanggo 2016
  • 36% profesional industri #travel ngarepake mbuwang luwih saka $ 4,000 saben wong kanggo insentif ing 2016
  • Pameran ing industri pameran dagang diprediksi bakal tuwuh nganti 2.4% ing 2016

Ketergantungan teknologi ing acara terus berkembang Kode QR kanggo registrasi lan mriksa sing cocog, Aplikasi Ponsel Acara kanggo ngakses konten lan jaringan, Konferensi Video kanggo ngaktifake rapat jarak jauh karo kantor omah, lan video 360 derajat kanggo kegiyatan langsung lan direkam sing bisa diakses mengko.

Kegiatan kaya konser, joget, kios foto, game arcade nostalgia minangka cara kanggo nyediakake para pamiarsa. Panaliten sing ditampilake uga nuduhake tren hadiah, tren panganan lan omben-omben, lan tren hiburan. Ora diraguhi, sampeyan bakal nemokake informasi sing bener ing kene kanggo nambah keterlibatan ing rapat, konferensi, utawa acara sabanjure.

Oh, lan aja lali nggawe hashtag sing gampang (lan priksa manawa sampeyan nindakake riset hashtag kanggo mesthekake yen ora digunakake ing papan liya).

MICE - Rapat, Insentif, Konferensi lan Acara

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.