Kepiye Perusahaan kudu nyelehake menyang Media Sosial?

Iki minangka bagean 2 saka seri 3 bagean. Bagean 1 yaiku Kapan Perusahaan kudu Surem menyang Media Sosial? Nuwun sewu amarga tundha ing kiriman iki, wis meh seminggu kerja - 3 proyek rampung, salah sijine luwih saka setahun lagi digawe!

Aku uga mandheg amarga ana diskusi apik babagan kiriman kaping pisanan, utamane ing kirim saka wong-wong ing Deep Tech Dive:

Nanging aku takon babagan tuntutan Doug sing sampeyan luwih dhisik? Ndherek kabeh pimpinan ing perusahaan sampeyan? sing duwe strategi perusahaan.? Mbok Indianapolis ana ing planet sing beda (Jeff, sampeyan saka Kentucky, apa sing sampeyan pikirake?) Ing endi tim eksekutif duwe wektu lan pangerten babagan media sosial kanggo nggayuh kumbaya. Nanging ing kene, cara paling cepet kanggo mateni inisiatif komunikasi anyar yaiku dadi hostage dadi konsensus level paling dhuwur. Ora persetujuan kepemimpinan ora penting, nanging meh ora bisa digayuh, utamane sadurunge sampeyan bisa nuduhake ROI konkrit.

Aku bisa uga ora kejawab tandha ing postingan iki: Aku ora prelu nggawe keputusan konsensus ing level dewan. Sing penting kanggo aku yaiku mbantu kepemimpinan perusahaan ngenali kesempatan lan jebakan sing bakal muncul kanthi mbukak bisnis sampeyan karo strategi iki. Panulis terus:

Strategi wiwitan bisa uga luwih apik, kanthi sawetara cara. Sampeyan mung butuh siji panulis bisnis, sawetara alat sing larang regane, lan siji masalah komunikasi sing bisa diukur. Mbok menawi dhasar minangka entuk lalu lintas luwih akeh menyang situs web sampeyan. Utawa nambah kesadaran babagan materi lan program dhukungan anyar. Utawa nggedhekake minat pelanggan kanthi menehi anekdot sing menarik babagan carane wong asli nggunakake produk utawa layanan sampeyan.

Nalika aku setuju manawa iki bakal nyedhiyakake perusahaan sampeyan kanthi cepet lan ora cukup wektu kanggo pindhah menyang 'panitia bolongan ireng', aku wis ndeleng pendekatan iki duwe asil sing apik banget lan ngrusak. Mbok conto sing paling apik sing aku weruh saka strategi iki yaiku kanca Chris Baggotblog ing Praktik Pemasaran Email Paling Luwih. Mesthine, Chris duwe kaluwihan dadi pemilik lan Kepala Petugas Pemasaran saka ExactTarget, dadi luwih gampang mundur nalika semana.

Pitakonane ora apa blog Chris duwe pengaruh. Iki duweni pengaruh sing luar biasa! Pitakonane yaiku apa wis entuk potensi penuh lan duweni pengaruh bisnis ing saindenging organisasi bisa duwe. Chris lunga TargetTrget kanggo miwiti Blogging Compendium (disclaimer: Aku mbantu Chris ngembangake konsep asli) amarga dheweke uga mbayangake!

Chris sinau tali blogging pirang-pirang taun ing Typepad. Nalika Chris ngerti potensial blog babagan Search Engine Marketing, integrasi, lsp., Wis kasep kanggo miwiti podho lan njupuk kauntungan saka media blogging kanthi lengkap. Dheweke di-backlink ing endi wae (isih # 1 kanggo Praktik Pemasaran Email Paling Luwih“. Ana sawetara lusin istilah liyane sing bakal disenengi Chris kanggo generasi utama ing ExactTarget, nanging dheweke ora bisa ngerti yen dina dheweke mlumpat lan miwiti ngeblog. Dheweke uga seneng duwe wong liya ing blog organisasi - kanggo nambah pengaruh.

Sapa sing Ngandhani Sampeyan Kepiye

ruang kantorIki sebabe aku dadi pengacara gedhe kanggo nemokake konsultan Media Sosial sing cocog kanggo bisnis sampeyan. Konsultan sing apik bisa mriksa alat, bisnis lan nemokake alat sing cocog sing cocog karo strategi sampeyan. Konsultan media sosial lokal uga ngerti babagan lanskap media sosial - lan bisa mbantu sampeyan ngendi kanggo nglakokake strategi sampeyan, ora mung kepiye carane.

Wong IT sampeyan bisa duwe WordPress mlaku ing 5 menit (instal 1 klik sing misuwur). Apa tegese dheweke ngerti cara nggawe tema kanggo crawler mesin telusuran? Apa dheweke ngerti cara ngatur permalink lan judhul kaca kanggo maksimal? Apa dheweke ngerti apa plugin sing kudu ana? Ora, dheweke ora - yen ora bakal mbukak blog, guneman, lan konsultasi ing sisih liyane. Iki minangka salah sawijining wilayah sing bisa diapusi kanthi semangat Open Source.

Aku seneng karo Open Source! Aku seneng karo WordPress! Apa aku nggunakake kanggo miwiti strategi media sosial sing komprehensif kanggo perusahaan? Ora. WordPress minangka sistem manajemen konten sentris penulis, dudu sistem manajemen konten perusahaan-sentris perusahaan.

Sapa Swara Perusahaan Sampeyan?

Seringkali, departemen pemasaran sampeyan dudu sumber daya paling apik kanggo nglakokake strategi media sosial. Pemasar minangka akeh sing seneng. Kita mikir kanthi mlaku lan asring duwe strategi merek sakabehe nalika ngomong. Yen sampeyan ngetik jaringan sosial lan miwiti slinging lingo iku biasane khusus kanggo BS Bingo, otomatis F. Yen sampeyan ora dijaluk lunga, siyap supaya perusahaan sampeyan diayun-awangan kanthi umum amarga nglanggar prinsip utama media sosial - kepercayaan.

Saiki ana wong ing organisasi sampeyan sing wis nggawe kapercayan, panguwasa, lan jaringan gedhe ing industri kasebut. Iku konektor lan pengaruh sing sampeyan butuhake kanggo strategi sampeyan!

Aja Mangan Mung Siji!

Titik pungkasan babagan cara miwiti. Mangga ora ngandelake kabeh 'pakar' siji. Ahli minangka istilah sing relatif, utamane babagan media sosial. Perusahaan saiki lagi ngusap-usap babagan cara nggunakake media sing luar biasa iki kanggo mbangun hubungan lan gampang nemokake perusahaane. Ati-ati karo istilah ekstrem kaya ora nate, kabeh, ora ana, kabeh wong… strategi sing ora sampeyan taruhi bisa uga menangake paling gedhe.

Temokake sawetara konsultan media sosial, wong sing bisa ngerti bisnis, industri, strategi pemasaran, adopsi teknologi lan sing bisa ndidik tim kepemimpinan babagan media anyar sing apik iki.