Apa sing Diganti Babagan Blogging Perusahaan Suwene Wis Taun?

Blogging Perusahaan 2017

Yen sampeyan wis ngetutake kula sajrone dasawarsa kepungkur, sampeyan bakal ngerti manawa aku nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummy bali ing taun 2010. Nalika lanskap media digital wis ngalami owah-owahan gedhe sajrone 7 taun kepungkur, sejatine aku ora yakin akeh banget pangowahan nalika nerangake babagan buku lan perusahaan sing nggawe strategi blogging perusahaan. Bisnis lan konsumen isih kepengin banget golek informasi, lan perusahaan sampeyan bisa dadi sumber sing digoleki.

Dadi Apa sing Diganti karo Blogging Perusahaan?

  1. Competition - Kanthi meh kabeh perusahaan ngluncurake blog korporat, kemungkinan swara sampeyan bisa dirungokake ing wong akeh iku sithik ... kajaba sampeyan ngirim sesuatu sing luar biasa. Posting blog 7 taun kepungkur ana sawetara atus tembung lan bisa uga duwe gambar sing sithik banget. Saiki, video lan perumpamaan dominasi konten sing ditulis. Konten kudu diteliti kanthi apik lan ditulis luwih apik tinimbang pesaing liyane yen sampeyan pengin narik lalu lintas lan konversi sing relevan.
  2. frekuensi - konsumen lan bisnis padha mlaku, mung akeh konten sing diproduksi lan ora bakal entek. Biasane kita ndeleng frekuensi blogging minangka game kasempatan - saben postingan nambahake kemungkinan konten sampeyan bakal ditemokake, dideleng, dituduhake, lan digandhengake. Saiki, kita berkembang perpustakaan isi. Ora mung babagan recency lan frekuensi, nanging babagan nggawe artikel sing luwih apik tinimbang pesaing sampeyan.
  3. media - bebarengan karo jumlah tembung, tampilan konten wis beda banget. Pilihan bandwidth lan streaming tanpa wates nyedhiyakake podcast lan video menyang tangane sapa wae sing duwe smartphone. Kita nyoba ngirim konten sing luar biasa liwat saben media kanggo entuk sumber daya sing pas.
  4. mobile - sanajan karo klien B2B perusahaan, kita ndeleng panggunaan akeh pamaca seluler ing saindenging situs klien. Nduwe ngarsane seluler kanthi cepet, responsif, lan cepet ora ana maneh lan pilihan.

Pembangun Situs Web ngembangake infographic sing apik tenan iki, The Negara Industri Blogging & Pandhuan Wiwitan Paling Anyar babagan Cara Nggawe Blog sing mbukak platform blogging perusahaan, demografi maca, prilaku maca, tips nulis, nuduhake sosial, lan konversi konversi ing infographic iki.

blogging infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.