Blogging Perusahaan kanggo Dummy: Wawancara karo Douglas Karr

video blogging perusahaan 1 douglas karr

Tembok Rocky lan Zach Downs saka Rolas Bintang Media teka mudhun menyang DK New Media video kantor lan foto Chantelle lan aku kanggo video sing pengin dileksanakake Tips Blogging Perusahaan Situs.

Iki minangka sesi sing hebat. Ora ana konten sing ditulis skrip utawa latihan. Kita nyemak target sadurunge njupuk:

  1. Mromosiaken rilis buku, Blogging Perusahaan Kanggo Dummy.
  2. Promosi situs lan blog perusahaan ing Twitter lan Facebook.
  3. Promosikan Chantelle lan aku ngomong lan ngajari perusahaan babagan Blogging Perusahaan strategi.

Ana rong video. Chantelle fokus ing 2 target ing videone lan aku fokus ing 2 target sing duweni. Kita bakal nuduhake video Chantelle awan iki utawa sampeyan bisa ndeleng ing Tips Blogging Perusahaan. Rocky nindakake wawancara (sampeyan bakal sok dong mirsani dheweke pancen ora ditampilake ing video!) Banjur mbantu kita nyaring tanggapan liwat sawetara pilihan. Asil pungkasan, uga sawetara suntingan sing hebat, minangka karya sing sampeyan waca ing ndhuwur!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.