Blogging Perusahaan kanggo Dummy: Wawancara karo Chantelle Flannery

video 2 blogging perusahaan kanggo blog teknologi pemasaran dummies

Iki video nomer loro, karo Chantelle Flannery, ing video penulis digawe kanggo mbebasake Corporate Blogging for Dummies.

Sadurunge dina iki, kita nerbitake video pisanan, karo Douglas Karr. Kita target video lan penggabungan menyang Tips Blogging Perusahaan situs kasebut yaiku:

  1. Mromosiaken rilis buku, Blogging Perusahaan Kanggo Dummy.
  2. Promosi situs lan blog perusahaan ing Twitter lan Facebook.
  3. Promosikan Chantelle lan aku ngomong lan ngajari perusahaan babagan Blogging Perusahaan strategi.

Video kasebut diprodhuksi dening tim hebat ing 12 Produksi Media Bintang… Ing kutha Greenfield, Indiana!

One comment

  1. 1

    Proyek hebat ing video kasebut, Chantelle! Lan thanks khusus kanggo 12 Stars Media kanthi cepet, kreatif!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.