Blogging Perusahaan: Lagu Rap

seanie mic1

SeanieMicKita seneng karo SeanieMic, rapper parodi sing wis ngasilake potongan hebat. Lagu-lagune nggawe virus ing saindenging web, mula kita njaluk supaya ngidinake sajak babagan buku kita, Blogging Perusahaan kanggo Dummy. Seanie dipaku!

Ora ana sing nyandhang salinan buku sing otograpi ing tangane, kita ngunggahake bir lan sawetara dina mengko duwe mahakarya! Yen wis maca buku, sampeyan bakal seneng iki… yen sampeyan durung maca buku, mula pengin tuku salinan!

Punika Blogging Perusahaan kanggo Dummy, Lagu Rap:
Bloggin 'Kanggo Dummies dening SeanieMic

Kita bakal nggarap video kasebut ing wiwitan taun 2011. Thanks Sean!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.