Blogging Perusahaan: Infographic

Pancen apik banget karo John Uhri saka Bit Bit Biru Abang at Blog Indiana, taun iki John nindakake sing apik tenan - tinimbang nulis cathetan khas sajrone diskusi, dheweke nggambar grafis informasi kreatif (an infographic).

Dadi, iki infographic gedhe Blogging Perusahaan kanggo Dummy dheweke nindakake sawise maca buku (klik kanggo ndownload ukuran lengkap)!
CorporateBloggingTips cilik

Matur suwun John! Seneng banget ndeleng visualisasi kaya iki amarga bisa dibandhingake karo apa sing kita ngarepake topik lan informasi utama kanggo sapa wae sing miwiti blog perusahaan!

11 Komentar

  1. 1

    Babagan sing paling disenengi kanggo nggawe infographic kaya iki yaiku nyipta topik ing pikiranku sing luwih apik tinimbang njupuk cathetan biasa. Nalika nulis postingan blog, aku bakal mikir babagan gambar sing diajak sideshow lan ngelingi kalebu seruan kanggo tumindak. Iki dudu perkara sing bakal gampang dipikirake saka lapangan cathetan kabeh-teks.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.