Sumber Paling Apik kanggo Ngatasi Strategi Blogging Perusahaan Sampeyan

wiwitan blogging perusahaan

cbdMinangka persiyapan kanggo ngomong karo Pangeling klompok babagan Blogging Perusahaan, aku wis nggabungake sawetara sumber saka akeh situs. Aku bakal remen yen ora matur nuwun kanthi umum. Kajaba iku, aku nyedhiyakake dhuwit kanggo wong sing duwe sumber daya lan tautan bali menyang situs web wong-wong kasebut.

Kanggo nyritakake sejatine, sadurunge aku nentang blogging perusahaan minangka strategi. Nyatane, aku nulis istilah kasebut clog amarga biasane kedadeyan sing nyoba dadi strategis utawa diukur ing blog. Sampeyan mbebayani maneh. Aku wis ndeleng akeh conto blogging perusahaan sing apik sing bakal dilawan maneh. Perusahaan pancen bakal nggawe kesalahan yen ora nggunakake teknologi iki menyang rencana komunikasi umume.

Napa Presensi Blogging Perusahaan?

Anyar saiki aku mulai ngelingi akeh perusahaan sing ngerteni apa sing diwenehake blogging kanggo perusahaan lan para pelanggan, khusus:

  1. Nyedhiyakake perusahaan lan karyawan supaya dadi pemimpin pamikiran ing industri.
  2. Nambah visibilitas perusahaan. Nyatane, miturut sawetara statistik, 87% sawetara kunjungan menyang situs web perusahaan nggawe liwat blog.
  3. Menehi karyawan, klien, lan prospek pasuryan manungsa kanggo perusahaan sampeyan.
  4. Ndhukung teknologi blogosfera lan mesin telusuran kanggo nambah perusahaan sampeyan pinemu ing Internet.

Kepiye Cara Eksekusi:

Kanggo nglakokake sukses, ana sawetara saran apik babagan net. Mangkene sawetara conto:

  1. Pikirake babagan nggabungake panitia blog sing ngawasi blog, konten, meksa partisipasi, lan nyetujoni blog kanggo perusahaan.
  2. Dorong para blogger sampeyan supaya maca blog lan entuk saran saka blog. Sumber daya pemasaran lan Rilis Pers dipandang minangka impersonal lan diremehake dening blogger - biasane amarga konten, konten sing durung disetujoni lan konten sing wis disetujoni sadurunge.
  3. Temtokake topik fokus kanggo blog sampeyan, tujuane, lan visi utama sampeyan. Komunikasi kasebut ing blog kanthi efektif lan goleki cara ngukur sukses.
  4. Humanisasi kiriman sampeyan lan critakake. Crito minangka cara sing paling efektif kanggo ndhidhik pesen saka kiriman sampeyan. Crita crita sing hebat mesthi menang.
  5. Melu lan gabung karo sing maca. Ngidini pengaruhe lan umpan balik babagan topik sampeyan lan hormati. Melu blog liyane lan ngubungake. Minangka 'pengaruh' sing kudu sampeyan sambungake.
  6. Mbangun kapercayan, panguwasa lan merek pribadi sampeyan. Nanggapi kanthi cepet lan efektif. Nalika sampeyan nggawe kapercayan, perusahaan sampeyan uga bakal nggawe.
  7. Mbangun momentum. Blog dudu babagan kiriman, nanging kalebu serangkaian kiriman. Blog paling kuat nggawe reputasi lan kredit kanthi meksa nindakake perkara penting kanthi rutin.

Mangkene sesanti kanggo 3 sumbu sing kalebu strategi blogging sing apik, yaiku Segitiga Blogging:

Segitiga Blogging

Siji trackback menehi komentar babagan kiriman sing ilang saka strategi umum. Nalika ngomong babagan Strategi Blogging Perusahaan, Aku yakin desain penting banget - nanging wis ditemtokake dening Pemasaran. Muga-muga manawa perusahaan wis duwe desain web sing apik lan ana sadurunge mlebu blog. Yen ora, luwih becik ditambahake menyang dhaptar!

Apa Risiko sing ana?

Ing rapat klub buku sing durung anyar, kita takon marang salah sawijining pamiarso, pengacara, apa legalitas babagan karyawan blogging. Dheweke ujar yen umume risiko sing padha karo karyawan sing ngomong ing endi wae. Kasunyatane, umume pegangan buku pegawe nutupi pangarepan tumindak para karyawan kasebut. Yen sampeyan ora duwe buku pegawe sing nyakup tumindak sing diarepake para karyawan, mesthine sampeyan kudu! (Ora preduli blogging).

Iki minangka referensi fantastis ing DO lan ORA blogging saka sudut pandang hukum.

Sawetara item tambahan kanggo dibahas:

  1. Kepiye sampeyan ngatasi kritik, konfrontasi negatif, lan komentar? Disaranake supaya luwih ngarep babagan kepiye komentar bakal moderat lan bisa ditampa ing blog sampeyan. Aku bakal nyengkuyung kabijakan komentar kanggo blog perusahaan apa wae.
  2. Kepiye sampeyan njamin kontrol merek? Sampeyan ora butuh blogger sing nggawe slogan, logo, utawa swarane merek sampeyan. Gawe tangan tangan.
  3. Kepiye sampeyan menehi hasil karo blogger sing ora produktif? Apa blogger sampeyan nampa kabijakan sadurunge manawa partisipasi ora mung wajib, nanging yen kasep bakal nggawe ekspos. Wenehi boot! Nggawe output kanthi konsisten minangka kunci kanggo strategi blogging.
  4. Kepiye sampeyan ngatasi paparan properti intelektual sing dadi kunci kanggo bisnis perusahaan?

Buku kanggo Maca Topik:

Saran lan Sumber Daya Blogging Perusahaan

Kabeh informasi sing dikumpulake ing kiriman iki inspirasi liwat salah sawijining link ing ndhuwur utawa ing dhaptar ing ngisor iki. Ana akeh banget kiriman sing dirujuk ing kene. Aku nglumpukake akeh informasi lan nyoba nggabungake ing sawijining postingan sing bakal menehi gambaran umum babagan sawetara sudut pandang ahli babagan strategi blogging perusahaan. Muga-muga sing duwe blog iki ngormati - padha pantes diwenehi kredit kanggo kiriman iki!

Aku ngajak sapa wae sing ngunjungi supaya mbuwang wektu ing saben blog kasebut. Dheweke sumber daya sing luar biasa!

Tuladha Blogging Perusahaan

Kiriman iki ora bakal rampung tanpa nyediakake Blogging Perusahaan link Sawetara iku resmi blog perusahaan nanging menurutku penting dideleng ora resmi blog perusahaan uga. Iki nyedhiyakake sawetara bukti yen sampeyan mutusake ora blog babagan perusahaan utawa merek sampeyan, bisa uga wong liya!

Optimisasi Panelusuran Blogging Perusahaan

Bisnis lan konsumen riset babagan tuku online sabanjure liwat konsumsi konten lan blog perusahaan nyedhiyakake konten kasebut. Mangkene, ana langkah sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngoptimalake platform (biasane WordPress) uga konten sampeyan. Nalika mbukak karpet abang menyang Google, dheweke bakal ngindeks konten sampeyan lan bisa nggayuh konten kanthi signifikan. Bryant Tutterow wis nulis seri kanggo ngoptimalake blog sampeyan - priksa manawa sampeyan maca lan nelpon DK New Media yen sampeyan butuh pitulung.

Pilih komentar lan tambahake Tautan Blogging Perusahaan sing disenengi!

11 Komentar

  1. 1

    matur nuwun kanggo referensi sinau babagan sukses blogging. Minangka salah siji saka loro penulis utama panelitian, kita duwe tujuan kanggo mbiyantu masarakat kanthi sawetara tips babagan sukses blogging.

    • 2

      Yohanes,

      Iki minangka studi sing apik. Aku wis nyinaoni, nanging ora sabar ngenteni luwih jero. Sampeyan wis nindakake layanan sing apik kanthi nyedhiyakake iki! Wis apik!

      Salam sing paling anget,
      Doug

  2. 3

    Pikirake babagan nggabungake panitia blog sing […] nyetujoni blog kanggo perusahaan.

    Dadi umume blog perusahaan bakal dadi koleksi diskusi pemasaran saben dina / mingguan? Kaya sing sampeyan ucapake:

    Sumber daya pemasaran lan Rilis Pers […] dipandang entheng […] amarga isi […] konten sing wis disetujoni.

    Aku mikir kajaba sampeyan siyap kanggo mbukak lan ora mung mbusak komentar negatif, perusahaan bisa uga tetep karo strategi web lawas sampeyan. Kaya strategi kanggo nambah peringkat telusuran bakal ditemokake kanthi gampang.

  3. 4

    Nalika maca kaping pindho komentar terakhirku katon negatif. Iki dudu niyat. Kiriman apik sing sampeyan tulis, Douglas.

    Aku mung nuduhake manawa perusahaan kudu ndeleng blog luwih saka mung instrumen pemasaran liyane. Iki minangka saluran langsung menyang pelanggan, nanging mung yen digunakake a) kanthi terang lan b) minangka alat komunikasi rong arah.

    • 5

      Aku ora nganggep negatif, Martin. Aku setuju karo sampeyan ... Aku ora mikir manawa Komite Blog kudu nyetujoni kabeh konten - nanging aku mikir manawa panitia kudu mbutuhake wektu kanggo njamin blog tetep ana ing konten, menehi tips lan umpan balik, lan njaga momentum.

      Aku setuju - yen panitia blog mriksa, nyunting, lan mriksa konten - blog bakal ilang kredibilitas lan pamaca kanthi sewengi. Aku bakal yakin bakal njlentrehake ing kuliah.

      Aku uga setuju ... yen sampeyan terus interject marketing lan PR minangka bagean saka strategi blogging, sampeyan uga mung bisa njaga situs web!

      Thanks!
      Doug

  4. 6
  5. 8

    Aku kepengin ngerti salinan hard utawa sing bisa dicithak kanggo sinau. Menarik kanggo aku nggawa iki karo klien.

    Aku mikir salah sawijining klien sing luwih gedhe bisa nggawe "clog"

  6. 9
  7. 11

    Blogging perusahaan minangka strategi minangka ide sing apik ..

    Aja nggunakake media sosial kanggo promosi bisnis, kita kudu miwiti nggawe blog sing ngemot akeh perkara kayata nulis artikel sing narik perhatian masarakat utawa calon klien, pilihan judhul sing bener lan sing paling penting nyedhiyakake konten artikel sing terkenal kanggo pamaca.

    Iki bakal mbantu sampeyan tetep luwih suwe ing pasar lan promosi bisnis.

    Cheers,
    Skytech - Blogger saka Malaysia

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.