Entuk Review Blog utawa Situs Gratis

blogging bisnisSampeyan wis ngupayakake akeh situs bisnis utawa blog perusahaan, wayahe nyetel. Kita nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummies kanggo mbantu bisnis nggunakake blogging kanggo nggawe otoritas lan entuk petunjuk online. Sanajan buku iki fokus ing platform blogging lan blogging, teori-teori kasebut kalebu menyang situs web perusahaan nganti tekan kaca kebayar saben klik.

Akeh sing wis wiwit maca buku kasebut lan tanggapane nyenengake. Kita ngerti manawa kita duwe wong sing paling laris - nanging ora ngerti kepiye buku bakal ditampa. Sawetara wong wis nulis pribadi lan menehi ngerti manawa lalu lintas lan konversi wis ana ing blog sajrone pirang-pirang minggu nggunakake sawetara strategi. Apik tenan!

Nanging, sing durung dingerteni saiki yaiku review Amazon, Wates, Barnes lan Noble, Goodreads, Shelfari, Lan Glue.

Yen sampeyan mriksa buku kanthi online, kita bakal mriksa situs utawa blog sampeyan lan menehi saran babagan konstruksi, optimisasi mesin telusuran, optimalisasi konversi lan pengaruh umum. Kita bakal malah tulisen ing kiriman lan jelasake marang para pamiarsa apa sing sampeyan lakoni. Biasane nindakake iki ing blog iki lan diarani "Blog Tipping"… lan postingan apik!

Siji-sijine aturan yaiku sampeyan kudu wis maca Blogging Perusahaan kanggo Dummies lan sampeyan kudu ngirim link review ing komentar kirim iki. Yen wis rampung, kita bakal miwiti. Yen sampeyan wis nulis review, kita bakal menehi gaweyan!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.