Blogging Perusahaan: Sepuluh Pitakon Utama saka Perusahaan

blogging qna

cbdYen ana siji perkara sing narik sampeyan bali menyang kasunyatan, rapat karo bisnis regional kanggo ngrembug babagan blogging lan media sosial.

Kemungkinan, yen sampeyan maca iki, sampeyan bakal ngerti blogging, media sosial, bookmark sosial, optimisasi mesin telusuran, lan liya-liyane. Sampeyan kalebu!

Ing njaba 'blogoshere', perusahaan Amerika isih gelut karo golek jeneng domain lan nggawe kaca web. Pancen sejatine! Akeh sing isih golek Klasifikasi, Kaca Kuning lan Kirim Langsung kanggo metu saka tembung kasebut. Yen sampeyan duwe dhuwit, bisa uga pindhah menyang Radio utawa TV. Iki medium sing gampang, ya? Cukup pasang tandha, titik, iklan… banjur ngenteni wong bisa ndeleng. Ora Analytics, tampilan kaca, pengunjung unik, rangking, permalink, ping, trackback, RSS, PPC, mesin telusuran, rangking, panguwasa, penempatan - muga-muga muga-muga ana wong sing ngrungokake, nonton utawa nggoleki perusahaan sampeyan.

Bab web iki yaiku ora gampang kanggo perusahaan khas. Yen sampeyan ora ngandel, mampir daerah Konferensi Web kanggo pamula, Konferensi Pemasaran regional utawa acara Kamar Dagang. Yen pancene pengin nantang awake dhewe, wenehi kesempatan kanggo ngomong. Iki mbukak mripat!

Sepuluh Pitakon Paling Top ing Blogging saka Perusahaan:

  1. Blogging apa
  2. Napa kita kudu blog?
  3. Apa bedane blogging lan situs web?
  4. Apa bedane blogging lan forum web?
  5. Pinten ora iku biaya?
  6. Sepira kerepe kudu nindakake?
  7. Apa kudu dadi host blog ing situs web utawa nggunakake solusi host?
  8. Apa babagan komentar negatif?
  9. Apa bisa luwih saka siji blog?
  10. Kepiye cara ngontrol merek kita?

Amarga kepincut ing industri iki, aku kaget nalika pisanan ngerti pitakon kasebut. Kabeh wong ora ngerti babagan blogging? Saben pemasar ora ketaman ing media sosial kaya aku?

Mangkene Tanggung Jawabku:

  1. Blogging apaBlog mung cekak kanggo weblog, jurnal online. Biasane, blog kasusun saka kiriman sing dikategorikake topikal lan asring diterbitake. Saben kiriman cenderung duwe alamat web unik sing bisa ditemokake. Saben postingan biasane duwe mekanisme komentar kanggo njaluk saran saka sing maca. Blog diterbitake liwat HTML (situs) lan RSS pakan.
  2. Napa kita kudu blog?Blog uga duwe teknologi dhasar unik sing nggunakake teknologi mesin telusuran lan komunikasi karo blogger liyane. Blogger populer cenderung dianggep minangka pamimpin sing mikir ing industri - mbantu nyengkuyung karir utawa bisnis. Blog transparan lan komunikatif - ngewangi bisnis nggawe hubungan karo pelanggan lan prospek.
  3. Apa bedane blogging lan situs web?Aku seneng mbandhingake situs web karo tandha ing sanjabane toko sampeyan lan blog sampeyan salaman nalika pelindung mlaku ing lawang. Situs web gaya 'Brosur' penting - nggawe produk, layanan, riwayat perusahaan, lan njawab kabeh informasi dhasar sing bisa digoleki wong babagan perusahaan sampeyan. Blog kasebut pancen sampeyan kenal babagan kapribadhen ing mburi perusahaan sampeyan. Blog kasebut kudu digunakake kanggo ndhidhik, komunikasi, reaksi kritik, semangat semangat lan ndhukung visi perusahaan sampeyan. Biasane rada ora resmi, kurang polesan, lan menehi wawasan pribadi - ora mung puteran pemasaran.
  4. Apa bedane blogging lan forum web?Mbok sing paling penting babagan blog yaiku blogger nggawe pesen, dudu pengunjung. Nanging, pangunjung bisa menehi reaksi kasebut. Forum web ngidini sapa wae bisa miwiti pacelathon. Aku cenderung ndeleng target kekarone kanthi beda. IMHO, forum ora ngganti blog utawa kosok balene - nanging aku wis ngerteni sukses kalorone.
  5. Pinten ora iku biaya?Carane ora free muni? Ana akeh aplikasi blogging ing kene - dadi host lan piranti lunak sing bisa mbukak ing blog sampeyan dhewe. Yen pamirsa akeh banget, sampeyan bisa uga nemoni sawetara masalah bandwidth sing bisa uga njaluk sampeyan tuku paket hosting sing luwih apik - nanging iki langka banget. Saka sudut pandang perusahaan, aku bakal kerja bareng host web sampeyan utawa perusahaan pangembangan kanggo nggedhekake sampeyan strategi blogging lan nggabungake karo situs brosur utawa produk, sanadyan! Kalorone bisa saling pujian kanthi becik!
  6. Sepira kerepe kudu nindakake?Frekuensi ora pati penting kaya konsistensi. Sawetara wong takon sepira kerepe aku ing blog, ora ngira aku khas. Umume aku nggawe 2 kiriman saben dina… sing siji ing wayah sore lan liyane minangka kiriman wektu (prewritten) sing diterbitake nalika awan. Saben sore lan esuk, biasane nggarap 2 nganti 3 jam nggarap blog ing sanjabane tugasku sing biasa. Aku wis ndeleng blog-blog hebat sing dipasang saben sawetara menit lan liyane sing dikirim seminggu sepisan. Cukup ngerti yen sampeyan wis nemtokake pangarepan kanthi postingan biasa yen sampeyan kudu njaga pangarepan kasebut, mula bakal ilang pamaca.
  7. Apa kudu dadi host blog ing situs web utawa nggunakake solusi host?Yen sampeyan wis suwe maca, sampeyan bakal ngerti manawa aku seneng dadi tuan rumah blogku dhewe amarga keluwesan menehi pangowahan desain, nambah fitur liyane, ngowahi kode dhewe, lsp Wiwit nulis Nanging, postingan kasebut minangka solusi sing ditawakake tenan. Sampeyan saiki bisa nggarap solusi tuan rumah, duwe jeneng domain dhewe, ngatur tema lan nambah alat lan fitur meh uga yen sampeyan hosting dhewe. Aku pisanan miwiti blog ing Blogger nanging kanthi cepet pindhah menyang solusi host sing digunakake WordPress. Aku pengin 'duwe domain' lan ngatur situs luwih lanjut. Aku ora bakal nyepelekake sapa wae - malah perusahaan - nggunakake solusi host kaya Vox, podho, Blogger or WordPress mung kanggo miwiti lan nyoba.Piranti Lunak CompendiumYen perusahaan sampeyan pancen serius, aku priksa sawetara paket Blogging 2.0 kaya compendium!

    Piranti Lunak Compendium diwiwiti karo loro kanca apikku, Chris Baggott lan Ali Sales, lan minangka evolusi blogging sabanjure.

  8. Apa babagan komentar negatif?Sawetara wong percaya sampeyan ora bisa duwe blog sing jujur ​​kajaba ana wong lan kabeh wong sing bisa menehi komentar - sanajan palsu utawa ngina. Iki mung konyol. Sampeyan bisa ngilangi komentar kabeh - nanging sampeyan bakal kelangan konten sing digawe pengguna sing migunani! Wong sing komentar ing blog sampeyan nambah informasi, sumber, lan saran - nambahake nilai lan konten.Elingi: Mesin telusuran seneng karo konten. Konten sing digawe pengguna apik banget amarga sampeyan ora mbayar apa-apa, nanging luwih akeh nyedhiyakake pamirsa! Tinimbang ora ana komentar, cukup komentar sampeyan banjur lebokake kabijakan komentar sing apik. Kebijakan komentar sampeyan bisa uga ringkes lan gampang, Yen sampeyan jahat - aku ora ngirim komentar sampeyan! Komentar negatif kanthi konstruktif bisa nambah obrolan lan nuduhake pamiarsa apa jinis perusahaan sampeyan. Aku cenderung nyetujoni kabeh kajaba SPAM. Nalika aku mbusak komentar - aku biasane ngirim email wong kasebut banjur dakkandhani sebabe.
  9. Apa bisa luwih saka siji blog?Pancen! Duwe Kategori lan Blogger ing saben kategori kasebut apik. Napa tekanan ing wong siji? Sampeyan duwe kabeh perusahaan bakat - digunakake kanggo digunakake. Aku mikir sampeyan bakal kaget tenan karo blogger sing paling kuat lan paling populer (aku gelem yakin ora bakal dadi pemasaran sampeyan!)
  10. Kepiye cara ngontrol merek kita?80,000,000 blog ing donya kanthi atusan ewu ditambahake saben minggu… kira-kira apa? Wong blog babagan sampeyan. Gawe a Google Alert kanggo perusahaan utawa industri sampeyan lan sampeyan bisa ngerteni manawa wong-wong ngomong babagan sampeyan. Pitakonane yaiku apa sampeyan pengin wong kanggo ngontrol merek sampeyan utawa sampeyan kanggo ngontrol merek sampeyan! Blogging nyedhiyakake tingkat transparansi sing akeh perusahaan ora kepenak. Kita ujar manawa pengin transparan, kita pengin nyengkuyung transparan, nanging kita wedi yen mati. Mergo sampeyan kudu ngatasi perusahaan. Nanging, kanthi jujur, klien lan prospek wis ngerti sampeyan ora sampurna. Sampeyan bakal nggawe kesalahan. Sampeyan uga bakal nggawe kesalahan karo blog sampeyan. Hubungan kepercayaan sing sampeyan bangun karo pelanggan lan prospek bakal ngatasi slip-up sing sampeyan lakoni.

5 Komentar

  1. 1

    Blogging ora gampang kaya sing dakkarepake, aku duwe pitakon, aku saka Venezuela, blogging ing kene ora misuwur kanthi sebutan yahoo utawa Google… nanging bakal dadi pasar sing apik sajrone pirang-pirang taun, mula saiki aku miwiti karo blog sing sederhana http://bajaloads.com (lolz, aku kalebu ing dhaptar tip), aku pengin nggedhekake merek BajaLoads

    la.bajaloads.com
    news.bajaloads.com
    Biz.bajaloads.com

    (Baja = mudhun ing basa Spanyol)… nggawe blog warta ing Spanyol, mbakyuku bakal mbukak blog, bocah wadon liyane, lan kanca liyane liyane… kabeh ana ing Spanyol… lan ing wektu sing padha aku umumake ing universitas, ing baris… ing endi wae tanpa spam, pitakonane yaiku: apa aku bakal entuk peringkat SEO sing luwih apik yen ngirim komentar kaya iki ing postingan blog sing dakkarepake? (amarga aku kudu menehi arah url lan ditampilake ing jeneng posku)

  2. 2

    kirim apik banget. Aku terus gumun amarga ora duwe pangerten ing masarakat umum. yen sampeyan nglangi media, sampeyan bakal mikir yen kabeh wong ngerti. lan ya, bisa dadi medeni banget kanggo wong sing ora ngerti babagan internet, apa maneh blogging. uga, analisis sing migunani ing bisnis lan blog.

  3. 3
  4. 5

    mula aja padha sumelang, aku mung arep nggawe "Perusahaan" dhewe ing Venezuela, amarga blog ora misuwur ing kene 😛

    Aku mikir nggawe sub domain kayata:

    -baru.bajaloads.com
    -la.bajaloads.com
    -biz.bajaloads.com lan;
    negocios.bajaloads.com

    Kabeh mau dikongkon karo mbakyuku, pacarku lan kancane (aku ora prelu mbayar dheweke akeh amarga aku entuk bathi ing AS $ lan aku bakal mbayar Ven-bolivares).

    pitakonane yaiku, - Apa aku entuk posisi SEO sing luwih apik yen menehi komentar ing blog sing dikenal kaya iki? (awit aku kudu nuduhake urlku)

    Uga aku bakal menehi saran kanggo sampeyan :-D, sanajan nalika aku wis menehi saran kanggo blogger liyane,

    ayem tentrem 😀

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.