Blogging Perusahaan kanggo Dummies Wis Saiki!

buku blog perusahaan

buku blog perusahaanKita ora bakal luwih seneng! Minggu iki, salinan Blogging Perusahaan pisanan kanggo Dummies dikirim menyang kita. Aku ora bisa ngandhani yen sampeyan bangga mbukak kothak lan ndeleng jeneng kita dicithak ing sampul ngarep. Blogging Perusahaan kanggo Dummies luwih saka 400 kaca informasi luar biasa - ora ana watu sing ora bisa dibatalake nalika kepengin nulis buku blog paling apik kanggo perusahaan ing pasar.

Sang Wiley kanggo Dummies format minangka pemenang, utamane babagan buku kaya iki. Kita curiga manawa akeh sing njupuk salinan wis duwe pengalaman - mula buku kasebut diatur supaya sampeyan bisa langsung bali menyang informasi sing sampeyan butuhake. Apa cara nggunakake efektif Analytics, integrasi karo media sosial utawa lindhungi perusahaan kanthi sah - kabeh informasi gampang ditemokake.

Kanggo perusahaan sing ora duwe strategi blogging perusahaan, sampeyan bisa maca kanthi langsung amarga alasan nggawe blog perusahaan, cara milih platform… kabeh cara ngoptimalake blog kanggo mesin telusuran. Iki dudu buku ringan babagan teori - nanging panjelasan angel babagan cara ngetrapake strategi kasebut kanggo pelanggan liyane uga data sing ndhukung.

Blogging Perusahaan ora nate mati lan terus saya maju dadi pusat bisnis hebat strategi media sosial kanggo perusahaan. Buku iki bakal nemtokake pangarepan kanggo perusahaan babagan sumber daya sing dibutuhake uga target sing bisa dipikolehi perusahaan. Buku kasebut kanthi ati-ati nerangake manawa akeh blog perusahaan gagal - umume amarga ora duwe strategi sing komprehensif. Kita ngarep-arep ngrungokake kepiye buku iki ngganti asil perusahaan sampeyan!

gambar blog perusahaanSaliyane buku kasebut, kita uga wis nyiyapake situs Tips Blogging Perusahaan sing apik. Situs kasebut nampilake blog perusahaan paling apik perusahaan utama, dhaptar ing platform blogging perusahaan lan malah ngomong babagan bedane a blog perusahaan.

Kita wis tuku lan mbagekake pirang-pirang lusin buku kanggo blogger sing kasebut ing buku kasebut minangka sumber daya sing apik - kanthi salinan nganti tekan Afrika Selatan lan Australia! Kita bakal nggawe tondo asto buku kutha ing Blog Indiana - tindakake @BlogIndiana kanggo sawetara kesempatan kanggo menang salinan gratis sing dadi acara!

Kita uga bakal entuk pandhuan sing apik Facebook (luwih saka 2,000 penggemar!) lan Twitter! Priksa manawa sampeyan dadi penggemar utawa pengikut kanggo warta industri paling anyar saka profesional Blogging Perusahaan. Tuku buku ora mung regane (sanajan regane apik!)… Nindakake utawa ndhaptar newsletter bakal terus menehi tips lan informasi marang sampeyan sing ngluwihi buku kasebut.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Ora ana keraguan ing pikiranku manawa buku iki bakal dadi sumber daya sing apik kanggo akeh wong! Sugeng !!!!

    Tresna IT!

    Harrison

  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.