Arogansi Perusahaan

pizza Gampang banget kaya pizza, nanging ora entuk.

Ora ana kekurangan umuk perusahaan. Sampeyan bisa ndeleng pratandha ing endi wae lan bisa mlebu ing saben organisasi. Sanalika organisasi wiwit mikir manawa dheweke luwih ngerti tinimbang para pelanggan, mula bakal ora kuwat. Narik banget kanggo aku manawa akeh perusahaan sing mutusake manawa iki pancen dadi masalah yen ana kompetisi sing luwih apik. Ing wektu kasebut, dheweke nyalahake eksodus massal ing kompetisi, dudu amarga kompetensi dhewe.

Kaya-kaya perusahaan percaya manawa ora ana ROS, utawa Layanan Bali. Sawetara perusahaan duwe pelanggan sing angel ... lan ora nyoba kanggo ngatasi masalah kasebut lan nuduhake apresiasi kanggo para pelanggan, dheweke mung luwih akeh ngompa dolar maneh kanggo entuk pelanggan kanggo ngganti sing wis ditinggal. Dheweke terus nyoba ngisi ember bocor nganti ora ana apa-apa - lan dheweke mati. Akeh perusahaan kasebut duwe kanthong sing jero banget, lan terus-terusan mbuang-mbuwang potensial sing bisa ditindakake kanthi adil, adil, lan jujur.

ngasorake, umuk, muji, njijiki, egois, luhur, lugu, nglindhungi, bokong sing cerdas, snob, sopan, supercilious, unggul, uppish, uppity - Thesaurus.com - Sombong

Ing ngisor iki sawetara conto arogan sing luar biasa minggu iki:

  • Samsung - nalika pelanggan nggawe film gampang banget kanggo break telpon, Samsung mutusake njupuk tindakan legal marang pelanggan tinimbang mbenerake telpon.
  • Katherine Harris - Nalika dheweke ngirim blog ing kampanye sing anyar, katon para pengunjung ora liya yaiku email sing digawe palsu saka perusahaan sing nggawe situs kasebut.
  • HP - tinimbang ngupayakake nggawe perangkat keras sing luwih apik (kita duwe plotter HP anyar sing digunakake saiki sing diganti ... Aku mikir bisa entuk 1 kaca ing antarane saben ndandani), HP mutusake manawa ndelok staf perusahaan bakal menehi asil sing luwih apik … Ana sing kudu nerangake babagan iki marang aku. Perusahaan sing ora ngormati karyawane dhewe dudu perusahaan sing aku pengen digandhengake.
  • Ask.com - Nyoba nambah panggunaan mesin telusuran, Ask.com ngluncurake media kanggo nyoba lan narik kawigaten pangguna. Napa sampeyan ora njupuk dhuwit kasebut lan nggawe produk sing layak digunakake? Aku ngira yen dheweke nganggep duwe kaca ngarep saiki, wong bakal nggunakake luwih akeh.
  • Apple - ngakoni ana masalah 'sithik' amarga MacBooks kanthi otomatis mati. Definisi 'sithik'? Banget larang kanggo kelingan.
  • Microsoft - Aja nggawe produk sing apik, cukup supaya kabeh wong ndownload tanpa takon kanthi menehi label minangka 'update kritis'. Aku wrote babagan iki. Kayane tujuwane rada licik tinimbang sing dakbayangake, kanthi ngganti mesin telusuran default dadi MSN sawise instalasi IE7.
  • Ticketmaster - KABEH pangembang kudu nyathet iki ... ing Kanada, Ticketmaster dituntut amarga situs web ora bisa diakses dening wong sing cacat. Situsku uga ora bisa diakses kanthi lengkap nanging crita iki minangka gendera abang. Kita kabeh kudu ngupayakake nyedhiyakake layanan kanggo kabeh pelanggan! Kasunyatane, mung masalah sumber daya .. ora liya. Uga, cukup cara kanggo nyedhiyakake para pelanggan utawa prospek kanthi raos manawa sampeyan peduli.

Sawetara crita duwe pungkasan sing nyenengake,

  • Facebook - kanthi rilis fungsional paling anyar, Facebook kanthi ora sengaja nyebabake perlindungan privasi para pelanggan. Aku yakin manawa bakal pulih maneh amarga kepemimpinan perusahaan.
  • digg - ing upaya nyedhiyakake bobot sing luwih apik kanggo crita ing mesin penempatan virus sing kuat, Digg nyedhiyakake pangguna listrik, sing bisa uga nggunakake sistem kasebut kanggo entuk bathi dhewe. Digg njupuk keputusan sing bener kanthi nambah layanane kanggo kabeh pelanggan tinimbang sawetara Digger sing entuk tenaga luwih akeh.
  • GetHuman lan Bringo / NoPhoneTrees.com nglumpukake kekuwatan kanggo menehi wawasan babagan cara nggunakake sistem telpon kanthi otomatis kanggo entuk swara nyata ing ujung telpon liyane.
  • ZipRealty - situs sing ngidini wong ngirim komentar kanthi online babagan omah sing wis dikunjungi sing didol.
  • Ford - nalika perusahaan ora apik, Ford dadi kendel. Sanajan kendel banget kanggo ngowahi sawetara dolar iklan menyang blog populer!

Muga-muga sampeyan ndeleng hubungane ing kene… bisnis sing sukses pindah kanggo nambah hubungan, produk, lan layanan karo klien lan perusahaan sing ora apik ora nggatekake, nantang, ngganggu lan nggawe asumsi karo klien. Yen kita kabeh bisa ngelingi:

  1. Sampeyan ora bisa ngerteni pentinge produk sampeyan menyang klien.
  2. Sampeyan ora bisa priksa prelu ngganti produk sampeyan ing klien nganti sampeyan rampung.
  3. Sampeyan ora ngerti carane pelanggan nggunakake produk.
  4. Yen sampeyan ora ngomong / ngrungokake / ngormati / matur nuwun / empathis karo / njaluk ngapura / klien sampeyan, bakal ana wong liya.
  5. Pelanggan sampeyan mbayar gaji sampeyan.

Sampeyan crita apa sing bakal sampeyan adol. Aku wis ngandhani kepiye karepku. Sampeyan marang kula nalika aku bakal entuk. Sampeyan ngirim menyang kula nalika sampeyan ujar manawa bakal. Sampeyan ngirim apa sing sampeyan ujarake. Sampeyan ngirim apa sing dakkarepake. Aku mbayar sampeyan. Sampeyan matur nuwun. Aku matur nuwun. Aku enggal pesen maneh.

Gampang kaya pizza.

4 Komentar

  1. 1

    Anehe sawetara wong sing entuk konsep dhasar kasebut. Earl Nightingale mbabarake wiwit biyen. Sampeyan entuk ganti rugi ing bisnis kanggo layanan nyata sing diwenehake.

  2. 2
  3. 3

    Ukara iki kanthi sarwa ngringkes akeh kedadeyan nalika booting dot com lan dhadha.

    "Sawetara perusahaan duwe pelanggan sing gedhe banget? ¦ lan tinimbang nyoba kanggo ngatasi masalah kasebut lan nuduhake apresiasi kanggo para pelanggan, dheweke mung luwih akeh pompa dolar kanggo entuk pelanggan kanggo ngganti sing wis ditinggal."

    Aku seneng kirim.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.