501 Trabasan Copywriting dening Amy Harrison

copywriting

Amy Harrison, panulis kanggo wirausahawan lan pelatih, wis ditampilake ing blog copywriting paling apik ing internet. Amy ngluncurake ebook kanthi rega $ 17 sing nuduhake sawetara frasa lan tembung sing disenengi uga sawetara tembung lan frasa sing dheweke ngerteni akeh raksasa blogging lan copywriting sing digunakake.

Pandhuan Trabasan Copywriting Kalebu:

copywriting-phrases

  • 30 Cara kanggo judhul pembunuh - Ing kene sampeyan entuk 30 template (lan saran apa tembung sing kudu sampeyan gunakake kanggo ngisi) yen sampeyan bisa nggawe judhul kanggo bisnis utawa blog sing ngandhani apa sing sampeyan lakoni (lan kenapa kudu terus maca ) ing detik.
  • 104 Frasa supaya bisa ngobrol - Sampeyan ngerti kepiye sawetara panulis ngatur supaya nada obrolan sing santai dadi sampeyan rumangsa nyambung karo wong liya tinimbang maca instruksi menyang pamuter DVD sampeyan? Ing ngisor iki tembung lan tembung sing bisa ngobrol bisa mbantu sampeyan nindakake perkara sing padha.
  • 54 Cara ngethok kembang - Yen awake kesel, kita wiwit ngomong babagan "prekara" lan "barang" lan kabeh tembung "sampeyan ora ngandhani apa-apa spesifik" sing bisa nggawe tulisan sampeyan lali karo papan sing sampeyan tinggalake kunci mobil ... Bagean iki nuduhake sampeyan carane ngindhari iki.
  • 75 Frasa kanggo POW sing ditambahake! - Nyoba supaya energi peppy sawise draf kaping 3 angel, lan gampang diluncurake menyang basa "apik, apik tenan, super hebat" sing nyenengake kaya isi laci salad ing kulkas. Gunakake tembung kasebut yen sampeyan pengin kaya swara saka anak kirik. (Peringatan - Iki minangka tembung sing POWerful, sampeyan mung butuh taburan kanggo nggawe salinan utawa postingan blog sampeyan urip!)
  • 87 Cara kanggo Paint pain customer - Luwih deskriptif babagan masalah utawa masalah sing diadhepi pelanggan, bakal luwih gampang nampa apa sing sampeyan ujarake bisa ditindakake. Tampilake kanthi cetha yen sampeyan ngerti persis apa sing dialami.
  • 80 Frasa kanggo nuduhake perasaan dheweke - Sawise nglukis gambar rasa lara sampeyan kudu bisa njlèntrèhaké apa sing bakal dirasakake sawise mlebu ing blog, tuku produk utawa nyewa sampeyan kanthi bener? Selehake bagean iki nalika sampeyan kudu nerangake kabeh asil apik banget sing bisa diarepake kanggo nggarap sampeyan.
  • 71 Cara kanggo nutup kesepakatan kasebut - Ora masalah manawa sampeyan mung pengin pamirsa supaya terus maca, utawa ndhaptar buletin, utawa gabung karo klub keanggotaan utawa tuku ebook sampeyan kudu ngerti apa sing kudu ditindakake lan apa sebabe kudu dilakoni iku Frasa kasebut nuduhake sampeyan yen ana luwih saka 1 cara supaya pelanggan tumindak.
  • Frasa Kepribadian ” - klebu bagean sing bisa ngrekam frase kepribadian sampeyan dhewe, utawa frasa liyane sing bisa uga spesifik kanggo target pasar, wilayah, lan "sampeyan-isme" liyane sing aneh. Sampeyan bakal kaget yen gampang ngilangi tulisan sampeyan kajaba sampeyan ora ngerti manawa kalebu.

Gunakake link afiliasi lan njupuk salinan buku sing luar biasa saiki!

501 Trabasan Copywriting

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.