Hak cipta lan Revolusi Prancis

GuillotineFoto saka ©Markas Besar Guillotine

Seth komentar babagan hak cipta lan copywrong kanthi perang paling anyar ing antarane MPAA lan perusahaan sing mbukak film ing IPods. Iki minangka Revolusi Prancis maneh… dimainake liwat Internet. RIAA (King Louis) lan MPAA (Marie Antoinette) lagi nemoni masalah. Usahane (The Bastille) lagi diserbu (dening Internet) lan pungkasane bakal ilang sirah. Tinimbang mbukak lawang kanggo demokrasi, dheweke luwih seneng "ayo padha mangan jajan" lan terus nyengkuyung kekayaan lan kontrol industri hiburan.

Revolusi Prancis (1789â ?? 1799) minangka periode penting ing sejarah peradaban Prancis, Eropa lan Barat. Sajrone wektu kasebut, republikanisme ngganti monarki absolut ing Prancis, lan Greja Katulik Roma negara kasebut kepeksa ngalami strukture radikal. Nalika Prancis bakal osilasi ing antarane republik, kekaisaran, lan monarki suwene 75 taun sawise Republik Pertama dadi kudeta, Revolusi akeh dipandang minangka titik balik utama ing sejarah demokrasi Barat ?? wiwit jaman absolutisme lan bangsawan, nganti umur warga negara dadi kekuwatan politik sing dominan - Wikipedia

Lords (Eksekutif Industri Hiburan) bakal kelangan kepalane, ora preduli saka pirang-pirang pengacara (vassal) sing ditimbali marang masarakat. Bilah kasebut bakal tiba ing bangsawan, ora bisa dihindari. Aku kira pertahanan sing isih ana yaiku nyoba nuntut saben dhuwit pungkasan saka saben petani pungkasan kanggo nyoba njaga masarakat feodal kanthi taktik sing bakal njaga gaya urip kerajaan.

Louis lan Marie nemoni nasibe amarga ora ana cara sing bisa ditrapake masarakat. Aku wedi yen RIAA lan MPAA ana ing kahanan sing padha. Tanpa dhukungan saka masarakat, kita ora bakal lungguh maneh lan mangan jajan. Kekaisaran bakal tiba.

Mikir: Aku ora nentang musisi ngasilake dhuwit kanthi jumlah akeh ... Aku seneng karo talenta lan ngerti manawa dheweke kerja keras. Wis dingerteni manawa para musisi nggawe penghasilan saka dalan lan dudu distribusi karyane. Ing kana industri ganti ... lan seniman mulai nyathet. Akeh sing nyebar musik kanthi online kanthi gratis utawa malah dadi perusahaan rekaman dhewe. Iki minangka masa depan industri.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.