Tambah Edit-In-Place menyang Sistem Manajemen Konten

html

Ing taun 2006, aku meksa pengembang nggunakake sunting-ing-panggonan teknologi… lan ora. Nenem taun mengko lan aku isih ngganggu yen ora ana sing nggawe sistem manajemen konten sing apik sunting-ing-panggonan teknologi.

Iku katon Copybar lagi ngrampungake sunting-ing-panggonan conundrum kanggo kabeh wong kanthi mbangun layanan integral universal. Copybar nggunakake API sing ditawakake akeh sistem manajemen konten lan menehi sampeyan cara sederhana kanggo nyunting situs sampeyan ing papan, manawa sampeyan nggunakake Shopify utawa WordPress. Dheweke uga nawakake duweke dhewe API supaya panyedhiya sistem manajemen konten liyane bisa nggabungake toolet kanthi gampang.

Kanggo Nginstal lan Ngatur Copybar

  1. Salin Snippet Copybar sampeyan - Saben cuplikan Copybar nampilake jeneng akun sampeyan lan jeneng elemen unik. Ketik kanthi tangan, panggunaan sing luar biasa Generator Snippet Copybar.
  2. Tempelake ing papan sing sampeyan karepake - Sampeyan bisa nyelehake elemen Copybar meh ing endi wae sampeyan bisa ngetik HTML. File HTML ing webhost sampeyan. Ing editor WordPress sampeyan ing ndeleng Ing setelan tema kanggo Tumblr utawa Shopify. Apa kreatifitas sampeyan karo elemen Copybar?
  3. Klik 'Tambah Salin' - Muat kaca sampeyan (kudu urip karo server). Klik ing tombol 'Tambah Salin' sing anyar, tindakake, banjur klik 'Simpen'. Unsur Copybar sampeyan katon kaya bagean asli ing kaca sampeyan, nanging sampeyan bisa terus nyunting kanthi langsung. Lan sampeyan bisa nambah kolaborator supaya bisa uga nyunting.

Copybar ora mung toolbar nyata, ana kabeh antarmuka administratif sing kasedhiya kanggo sampeyan. Copybar duwe alat kanggo ngatur kabeh elemen copybar saka siji aplikasi web sing intuisi. Sampeyan bisa nglacak saben elemen Copybar sampeyan, ing endi katon, lan sapa maneh sing kolaborasi.

kaca copybar

Regane apik tenan, mung $ 4.95 saben wulan kanggo elemen tanpa wates, kolaborator tanpa wates lan kemampuan kanggo ngalih utawa mateni lencana Copybar.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.