CoPromote: Platform Promosi Sosial kanggo Penerbit

kopromote

CoPromote minangka platform pemasaran sosial ing ngendi pangguna milih bisa nuduhake konten liyane. CoPromote minangka jaringan penerbit sing nyaranake siji liyane.

Sawetara fitur utama CoPromote sing mbantu para merek / konten nggawe nambah jangkauan organik kalebu:

  • Intent - Kabeh anggota CoPromote ndhaptar layanan kasebut kanthi tujuan kanggo nuduhake olahpesen liyane, dene karo Facebook, nuduhake konten pihak kaping pindho dadi pikiran liya.
  • engagement - Rata-rata tarif saham ing CoPromote yaiku 10% kanggo Kampanye Facebook lan 15% kanggo Kampanye Twitter, dibandhingake karo tingkat keterlibatan media sosial umume - Facebook (0.10%) lan Twitter (0.04%).
  • tekan - Pangguna CoPromote bisa entuk rata-rata 26x saham saben pos kanthi nuduhake liwat jaringan CoPromote tinimbang jaringan dhewe.
  • Tampilan - CoPromote mbantu ningkatake visibilitas kiriman kanthi menehi feed algoritma Facebook - konten sing luwih macem, luwih akeh sing bisa digayuh para anggota. CoPromote ngewangi para anggota ngetrapake aturan 33:33:33 ing endi 1/3 postingan babagan kiriman kasebut, 1/3 kiriman kasebut nuduhake pandhereke lan 1/3 babagan informasi migunani kanggo pandhereke.
  • integrasi - CoPromote bisa digunakake kanthi lancar karo Facebook, Twitter, Tumblr, SoundCloud, Vimeo lan WordPress. Instagram, LinkedIn, Youtube Hootsuite lan JetPack bakal enggal teka.

Cathetan: Aku nyoba sistem kasebut nganti pirang-pirang minggu, lan sayangé, ora nate weruh promosi saka penerbit sing hebat - kayane kabeh bisa dadi sugih, pemasar afiliasi lan skema pemasaran multi-level. Aku ora nate nemu prekara supaya bisa promosi dadi luwih apik. Nalika aku seneng karo pemahaman sistem - dheweke kudu nambah klien. Aku nyaranake nggawe sistem tertutup sing aku mbayar kanggo nyetel jaringan aku dhewe kanggo copromote.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.