Apa situs DO ngungkuli jumlah pengunjung?

Lalu Lintas Web

ComScore nembe nerbitake sawijining Kertas Putih babagan Mbusak Cookie. Cookie minangka file cilik sing ngakses kaca web kanggo nyimpen informasi babagan pemasaran, analisis, Analytics, lan kanggo mbantu pengalaman pangguna. Contone, nalika sampeyan mriksa kothak kanggo nyimpen informasi login ing situs, biasane disimpen ing Cookie lan diakses yen sampeyan mbukak kaca kasebut.

Apa pengunjung sing unik?

Kanggo tujuan analitis, saben kaca web nggawe cookie, ditandhani minangka pengunjung anyar. Nalika sampeyan bali, dheweke bakal weruh yen sampeyan wis ana ing kana. Ana sawetara cacat sing beda karo pendekatan iki:

  1. Pangguna mbusak Cookie… luwih akeh tinimbang sing sampeyan kira.
  2. Pangguna sing padha ngakses situs web saka macem-macem komputer utawa browser.

Situs warta regional bisa ngisi pengiklan adhedhasar informasi kaya iki. Nyatane, koran Indianapolis lokal negesake,

IndyStar.com minangka sumber online utama Indiana kanggo nomer 1 kanggo warta lan informasi, nampa luwih saka 30 yuta tampilan kaca, 2.4 yuta pengunjung unik lan 4.7 yuta kunjungan sewulan.

Dadi pira bisa ngilangi nomer miring cookie?

Asil panelitian kasebut nerangake manawa kira-kira 31 persen pangguna komputer AS mbusak cookie pihak pertama ing sawijining wulan (utawa wis dibersihake kanthi piranti lunak otomatis), kanthi rata-rata 4.7 cookie beda sing diamati kanggo situs sing padha ing segmen pangguna iki . Panaliten independen sadurunge sing ditindakake dening Belden Associates ing taun 2004, dening JupiterResearch ing taun 2005 lan Nielsen / NetRatings ing taun 2005 uga nyimpulake manawa cookie wis dibusak paling ora 30 persen pangguna Internet sajrone sewulan.

Nggunakake conto ngarep comScore AS minangka basis, rata-rata 2.5 cookie beda sing diamati saben komputer kanggo Yahoo! Temuan iki nuduhake manawa, amarga ngilangi cookie, sistem pangukuran sentris server sing nggunakake cookie kanggo ngukur ukuran basis pengunjung situs biasane bakal negesake jumlah pengunjung unik sing sejatine kanthi faktor nganti 2.5x, yaiku overstatement nganti 150 persen. Kajaba iku, panliten nemokake manawa sistem server iklan sing nggunakake cookie kanggo nglacak jangkauan lan frekuensi kampanye iklan online bakal ngluwihi jangkauan kanthi faktor nganti 2.6x lan frekuensi nyuda kanthi derajat sing padha. Gedhe nyata saka overstatement gumantung saka frekuensi kunjungan ing situs utawa ekspos kampanye.

Apa pengiklan entuk manfaat?

Mbok! Goleki situs kaya situs berita lokal lan 2.4 yuta nomer langsung mudhun ing sangisoré yuta pengunjung. Situs warta minangka situs sing asring dikunjungi uga, supaya jumlahe bisa ana ing sangisore. Saiki tambah jumlah pamaca sing ngunjungi situs ing omah lan ing papan kerja lan sampeyan ngeculake nomer kasebut kanthi jumlah pinunjul.

Iki dadi masalah kanggo akeh 'bola mata'. Nalika wong sing adol mesthi adol kanthi nomer, situs web bisa uga duwe pengunjung luwih sithik tinimbang media saingan. Mesthi wae, ora ana cara nyata kanggo 'ndandani' masalah kasebut. Sanajan profesional web kanthi setengah otak ngakoni manawa kedadeyan kasebut, aku ora nyoba nyatakake manawa situs kanthi sengaja ngetrapake nomer kasebut. Sengaja ora ngetrapake statistik kanthi sengaja ... dheweke mung nglaporake statistik standar industri. Statistik sing kedadeyan bisa dipercaya banget.

Kaya program pemasaran sing apik, fokus ing asil lan ora kanggo nomer bola mata! Yen sampeyan sing mbandhingake tarif ing antarane jinis media, sampeyan bisa uga nglamar matématika kanthi cepet saéngga angka kasebut luwih nyata!

5 Komentar

  1. 1

    Mbok mbesuk yen ing sawijining CardSpace bakal madhangi masalah iki. Sanajan, bisa dadi Kakang Kakeh. Kita mung kudu ngenteni lan ndeleng.

  2. 2

    sampeyan ujar, ora ana cara akurat kanggo nemtokake pengunjung unik menyang situs web.

    cookie ora bisa dipercaya lan saiki akeh wong nggunakake lampu kilat kanggo panyimpenan sisih klien.

    Nanging kanggo pengiklan, tampilan kaca iku kabeh sing penting. Gampang kanggo nemtokake kanthi tepat kaping pirang-pirang iklan ditampilake 🙂

    Banjur, akeh layanan statistik web duwe masalah dhewe. Situs statistik langsung kaya statcounter bakal njupuk sawetara pangguna winates.

    google analytics luwih apik ing babagan iki, nanging kadang aku kudu ngenteni 2 dina kanggo entuk laporan paling anyar 🙁

  3. 3

    "Rata-rata 2.5 cookie beda sing diamati saben komputer kanggo Yahoo!"

    Pira pangguna Yahoo saben komputer kluwarga? Ya, kira-kira udakara 2 utawa 3. Aku ngerti aku terus ngilangi garwaku supaya bisa mriksa akun, apa ana ing Yahoo utawa Google, Schwab utawa situs liyane.

    Ing omah, umume ana 4 PC lan Mac online ing antarane 2 wong diwasa, mula sampeyan duwe siji komputer utawa akeh.

    Yen sampeyan duwe situs reg lan log server sampeyan, nggawe laporan jeneng kanggo saben alamat IP. (iki nuduhake pirang-pirang wong sing nuduhake komputer / duwe akun dup). Banjur gawe laporan sing nuduhake pirang-pirang IP sing ditampilake saben jeneng. (iki nuduhake manawa a) ip didaur ulang karo isps lan b) pangguna mlebu saka lokasi mulitiple. )

    Dadi, nomer 2.5 kira-kira bener. Ora apus-apus, ora kebacut, pancen bener. Ora crita ing kene. Pindhah saiki.

    • 4

      Artikel sing ditulis ora mbahas masalah mlebu / logout babagan cookie, yaiku babagan cookie pambusakan lan pengaruhe ing tampilan kaca sing unik. Yahoo! ora mbusak cookie nalika sampeyan mlebu lan mlebu.

      Sing dadi masalah yaiku luwih saka 30% rumah tangga PUTUS cookie, mula sampeyan dianggep pengunjung anyar… dudu sing liya ing kluwarga. Waca artikel kasebut kanggo nerangake panjelasan sing luwih jero.

      Tuladha sampeyan uga sing dakkandhakake ing kirimanku, manawa akeh wong sing ngunjungi situs sing padha saka macem-macem mesin. Kanthi 4 PC lan Mac ing antarane 2 wong diwasa, yen sampeyan tekan situs sing padha ing kabeh mesin, sampeyan bakal bisa nganti 5 'pengunjung unik', dudu 2.5! Lan yen sampeyan rutin mbusak cookie uga 30% + saka populasi, luwih saka 12.5 pengunjung unik.

      Kaya sing dakkandhakake, aku ora percaya yen apus-apus… nanging wis kebacut. Kluwarga sampeyan wis kabukten.

      Matur suwun komentar!

  4. 5

    Maca artikel maneh lan wangsulan sampeyan maneh…bener kowé. Aku asline salah paham karo maksudmu. Matur nuwun kanggo njlentrehake.

    Yen wis dikandhani, gautam bener - luwih akeh wong sing nggunakake cookie flash, sanajan ora duwe alesan liyane kanggo nyedhiyakake flash. Rahasia cilik sing reged: sampeyan ora bisa (gampang) mbusak cookie sing disetel ing flash sampeyan.

    (Google ora nyedhiyakake lampu kilat. DoubleClick ora…)

    Yen situs pengin resik kanggo para pengiklan, dheweke butuh transparansi luwih akeh babagan pirang-pirang obyek sing dideleng sapa, lan kapan.

    Amarga file log ora apik, mula mbutuhake akeh data ing basis data. Database sing gedhe banget.

    Amarga iku ora bakal kelakon, ide sing paling apik, kaya sing sampeyan ucapake, yaiku fokus ing asil!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.