Apa situs DO ngungkuli jumlah pengunjung?

Lalu Lintas Web

ComScore nembe nerbitake sawijining Kertas Putih babagan Mbusak Cookie. Cookie minangka file cilik sing ngakses kaca web kanggo nyimpen informasi babagan pemasaran, analisis, Analytics, lan kanggo mbantu pengalaman pangguna. Contone, nalika sampeyan mriksa kothak kanggo nyimpen informasi login ing situs, biasane disimpen ing Cookie lan ngakses yen sampeyan mbukak kaca kasebut.

Apa pengunjung sing unik?

Kanggo tujuan analitis, saben kaca web nggawe cookie, ditandhani minangka pengunjung anyar. Nalika sampeyan bali, dheweke bakal weruh yen sampeyan wis ana ing kana. Ana sawetara cacat sing beda karo pendekatan iki:

  1. Pangguna mbusak Cookie… luwih akeh tinimbang sing sampeyan kira.
  2. Pangguna sing padha ngakses situs web saka macem-macem komputer utawa browser.

Situs warta regional bisa ngisi pengiklan adhedhasar informasi kaya iki. Nyatane, koran Indianapolis lokal negesake,

IndyStar.com minangka sumber online Indiana nomer 1 kanggo warta lan informasi online, nampa luwih saka 30 yuta tampilan kaca, 2.4 yuta pengunjung unik lan 4.7 yuta kunjungan sewulan.

Dadi pira bisa ngilangi nomer miring cookie?

Asil panelitian kasebut nerangake manawa kira-kira 31 persen pangguna komputer AS mbusak cookie pihak pertama ing sawijining wulan (utawa wis dibersihake kanthi piranti lunak otomatis), kanthi rata-rata 4.7 cookie beda sing diamati kanggo situs sing padha ing segmen pangguna iki . Panaliten independen sadurunge sing ditindakake dening Belden Associates ing taun 2004, dening JupiterResearch ing taun 2005 lan Nielsen / NetRatings ing taun 2005 uga nyimpulake manawa cookie wis dibusak paling ora 30 persen pangguna Internet sajrone sewulan.

Nggunakake conto ngarep comScore AS minangka basis, rata-rata 2.5 cookie beda sing diamati saben komputer kanggo Yahoo! Temuan iki nuduhake manawa, amarga ngilangi cookie, sistem pangukuran sentris server sing nggunakake cookie kanggo ngukur ukuran basis pengunjung situs biasane bakal negesake jumlah pengunjung unik sing sejatine kanthi faktor nganti 2.5x, yaiku overstatement nganti 150 persen. Kajaba iku, panliten nemokake manawa sistem server iklan sing nggunakake cookie kanggo nglacak jangkauan lan frekuensi kampanye iklan online bakal ngluwihi jangkauan kanthi faktor nganti 2.6x lan frekuensi nyuda kanthi derajat sing padha. Gedhe nyata saka overstatement gumantung saka frekuensi kunjungan ing situs utawa ekspos kampanye.

Apa pengiklan entuk manfaat?

Mbok! Goleki situs kaya situs berita lokal lan 2.4 yuta nomer langsung mudhun ing sangisoré yuta pengunjung. Situs warta minangka situs sing asring dikunjungi uga, supaya jumlahe bisa ana ing sangisore. Saiki tambahake jumlah pamaca sing ngunjungi situs ing omah lan ing papan kerja lan sampeyan bakal ngeculake nomer kasebut kanthi signifikan.

Iki dadi masalah kanggo akeh 'bola mata'. Nalika wong sing adol mesthi adol kanthi nomer, situs web bisa uga duwe pengunjung luwih sithik tinimbang media saingan. Mesthi wae, ora ana cara nyata kanggo 'ndandani' masalah kasebut. Sanajan profesional web kanthi setengah otak ngakoni manawa kedadeyan kasebut, aku ora nyoba nyatakake manawa situs kanthi sengaja ngetrapake nomer kasebut. Sengaja ora ngetrapake statistik kanthi sengaja ... dheweke mung nglaporake statistik standar industri. Statistik sing kedadeyan bisa dipercaya banget.

Kaya program pemasaran sing apik, fokus ing asil lan ora kanggo nomer bola mata! Yen sampeyan sing mbandhingake tarif ing antarane jinis media, sampeyan bisa uga nglamar matématika kanthi cepet saéngga angka kasebut luwih nyata!

5 Komentar

  1. 1

    Mbok menawa ing mangsa ngarep ana sing ana ing garis CardSpace bakal madhangi masalah iki. Sanajan, bisa dadi Big Brother banget. Kita mung kudu ngenteni lan ndeleng.

  2. 2

    sampeyan ngomong, ora ana cara sing akurat kanggo nemtokake pengunjung unik menyang situs web.

    cookie ora dipercaya lan saiki akeh wong nggunakake lampu kilat kanggo panyimpenan sisih klien.

    Nanging kanggo pengiklan, tampilan kaca iku kabeh sing penting. Gampang kanggo nemtokake jumlah kaping iklan ditampilake 🙂

    Banjur, akeh layanan statistik web duwe masalah dhewe. Situs statistik langsung kaya statcounter bakal nganggep jumlah pangguna sing winates.

    Google analytics luwih apik babagan iki, nanging kadhangkala aku kudu ngenteni 2 dina kanggo entuk laporan paling anyar 🙁

  3. 3

    "rata-rata 2.5 cookie sing béda diamati saben komputer kanggo Yahoo!"

    Pira pangguna Yahoo saben komputer kluwarga? Ya, mbokmenawa watara 2 utawa 3. Aku ngerti aku terus-terusan log off bojoku supaya aku bisa mriksa akun, apa iku ing Yahoo utawa Google, Schwab utawa situs liyane.

    Ing omah kita, kita duwe 4 PC lan Mac online ing antarane 2 wong diwasa, mula kedadeyan yen sampeyan duwe komputer siji utawa akeh.

    Yen sampeyan duwe situs reg lan log server sampeyan, gawe laporan jeneng kanggo saben alamat IP. (iki nuduhake carane akeh wong nuduhake komputer / duwe akun dup). Banjur gawe laporan sing nuduhake pira IP saben jeneng wis katon. (iki nuduhake yen a) ips didaur ulang dening isps lan b) pangguna mlebu saka pirang-pirang lokasi. )

    Dadi ya, angka 2.5 kira-kira bener. Ora ngapusi, ora overstated, mung bener. Ora ana crita ing kene. Ngalih saiki.

    • 4

      Artikel sing ditulis ora ngrembug masalah login / logout babagan cookie, nanging babagan cookie pambusakan lan pengaruhe ing tampilan kaca sing unik. Yahoo! ora mbusak cookie nalika sampeyan metu lan mlebu.

      Masalahe yaiku luwih saka 30% rumah tangga Mbusak cookie, dadi sampeyan katon minangka pengunjung anyar… dudu wong liya ing kluwarga. Mangga maca artikel kanggo panjelasan luwih jero.

      Conto sampeyan uga sing dakkandhakake ing postinganku, manawa akeh wong sing ngunjungi situs sing padha saka pirang-pirang mesin. Kanthi 4 PC lan Mac antarane 2 diwasa, yen sampeyan ngunjungi situs padha ing kabeh mesin, sampeyan bisa katon minangka munggah 5 'pengunjung unik', ora 2.5! Lan yen sampeyan ajeg mbusak cookie kaya 30%+ saka populasi, sing dadi luwih saka 12.5 pengunjung unik.

      Kaya sing dakkandhakake, aku ora ngandel yen iki curang… nanging wis overstated. Kluwargamu mbuktekake.

      Matur suwun komentar!

  4. 5

    Waca maneh artikel lan tanggapan sampeyan maneh…bener kowé. Aku asline salah paham maksudmu. Matur nuwun kanggo njlentrehake.

    Sing dikandhakake, gautam pancen bener - luwih akeh wong sing nggunakake cookie flash, sanajan ora ana alesan liyane kanggo nyedhiyakake lampu kilat. Rahasia cilik sing reged: sampeyan ora bisa (gampang) mbusak cookie sing disetel ing lampu kilat.

    (Google ora nyedhiyakake akeh lampu kilat. DoubleClick ora…)

    Yen situs pengin dadi resik kanggo pengiklan, kudu luwih transparan babagan kaping pirang-pirang obyek sing dideleng dening sapa, lan kapan.

    Amarga file log ora apik, mula butuh akeh data ing basis data. Database sing gedhe banget.

    Amarga ora bakal kelakon, ide sing paling apik, kaya sing sampeyan ucapake, yaiku fokus ing asil!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.