4 Sastranegara kanggo Ngonversi Pengunjung Anyar Dadi Sing Mbalik

Akuisisi lan Retensi

Kita duwe masalah gedhe ing industri konten. Sacara praktis saben sumber sing dakwaca babagan marketing konten ana gandhengane éntuk pengunjung anyar, nggayuh anyar target pamirsa, lan investasi ing Emery saluran media. Iku kabeh strategi akuisisi.

Akuisisi pelanggan minangka cara sing paling alon, paling angel, lan larang regane, tanpa preduli saka industri utawa jinis produk apa wae. Napa kasunyatane iki ilang ing strategi pemasaran konten?

  • Udakara 50% luwih gampang adol kanggo pelanggan sing wis ana tinimbang karo prospek anyar miturut Metrik Pemasaran
  • Tambah 5% ing retensi pelanggan bisa nambah untung 75% miturut Bain lan Perusahaan.
  • 80% saka pendapatan perusahaan bakal teka saka 20% pelanggan sing wis ana Gartner.

Yen bisnis sampeyan nyedhiyakake wektu lan energi ing strategi penylametan pelanggan, lan sampeyan ngerti manawa strategi pemasaran konten nyebabake pelanggan anyar, apa ora ana artine - ing lelungan pelanggan - manawa ngewangi pengunjung anyar bisa dadi pengunjung sing bali, efektif banget lan bakal nambah bathi kanthi substansial? Iku mung akal sehat.

Martech Zone terus tuwuh tikel kaping pindho saben taun tanpa mbuwang dhuwit kanggo tuku pengunjung anyar. Mesthi wae, kita ngubungake tuwuhing pangembangan iki kanggo asil paningkatan pengalaman panganggo lan kualitas konten - nanging sawetara strategi sing digunakake luwih dhasar lan luwih gampang ditindakake:

  1. Langganan Email - Promosikan buletin sampeyan menyang pengunjung pisanan nyembul utawa metu tujuan alat. Komunikasi mupangate buletin sampeyan banjur menehi insentif kanggo pengunjung bisa mbukak sawetara email… sing bisa dadi jangka panjang pelanggan ..
  2. Kabar Browser - Mayoritas browser saiki wis nggabungake notifikasi desktop menyang sistem operasi ing Mac utawa PC. Kita wis tugasake Solusi kabar push OneSignal. Nalika teka ing situs iki liwat seluler utawa desktop, sampeyan bakal ditakoni utawa ora ngidini notifikasi desktop. Yen sampeyan ngidini, saben diterbitake sampeyan bakal dikirimi kabar. Kita nambah puluhan pelanggan saben dina kanthi atusan bali saben minggu.
  3. Lengganan Pakan - ngapikake lan nggabungake a Layanan langganan feed terus mbayar. Akeh wong sing yakin feed wis mati - nanging kita terus ndeleng puluhan pelanggan feed anyar saben minggu lan ewonan pembaca sing bali menyang situs iki.
  4. Dipuntedahaken Sosial - Nalika popularitas feed wis saya suda, sosial saya akeh. Konco lalu lintas mesin telusuran, lalu lintas media sosial minangka mitra rujukan utama ing situs iki. Sanajan ora bisa mbedakake lalu lintas ing antarane wong liya utawa wong liya, kita ngerti manawa kita nambahake manawa lalu lintas rujukan uga bisa nambah.

Retensi maca ora mung supaya wong bali. Maca sing terus bali, maca konten sampeyan, lan melu merek sampeyan suwe-suwe bakal ngakoni manawa sampeyan duwe wewenang lan nambah kapercayan marang sampeyan. Kepercayaan minangka lynchpin sing ndadekake pengunjung dadi pelanggan.

Ing laporan Prilaku Google Analytics, sampeyan bisa ndeleng Laporan anyar vs Returning. Nalika ndeleng laporan, priksa manawa ngowahi sawetara tanggal lan priksa tombol mbandhingake kanggo ndeleng manawa situs sampeyan tetep ora bisa maca utawa bakal kelangan luwih akeh. Elinga, mesthine, volume sing nyata diremehake amarga Google Analytics gumantung karo cookie khusus piranti. Nalika pengunjung ngilangi cookie utawa ngunjungi macem-macem piranti, dietung ora dietung kanthi lengkap lan akurat.

Hasil Kita

Sajrone rong taun kepungkur, kita wis fokus ing mayoritas investasi ing strategi retensi. Apa wis bisa? Pancen! Kunjungan bali munggah 85.3% on Martech Zone. Elinga, iki ora unik pengunjung - iki kunjungan. Kita wis tikel kaping pindho pengunjung sing bali sajrone 1 minggu kaping pisanan ngunjungi situs kasebut. Dadi - jumlah pengunjung sing bali saya tambah, jumlah kunjungan saben pengunjung sing bali, lan wektu antarane kunjungan wis dikurangi. Iki penting… lan penghasilan luwih apik.

Pengunjung sing bali luwih cenderung ngarahake sampeyan menyang perusahaan sing bisa nulungi, utawa nyewa sampeyan dhewe. Yen sampeyan ora nggatekake jumlah pengunjung sing bali menyang situs sampeyan, sampeyan bakal mbuwang akeh anggaran, energi, lan wektu.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Artikel sing apik. Aku ngira kadang-kadang wong lali ora ngunjungi situs web, luwih becik yen duwe sistem notifikasi kaya Newsletter utawa kabar browser. Sejatine newsletter email lawas sing apik bisa digunakake kanggo kita (PressPad).

    Nambah penylametan pangguna sejatine minangka target utama nalika ngluncurake PressPad News, produk kanggo para blogger. Kita nggawe aplikasi seluler kanggo wong-wong mau, sing menehi notifikasi marang pangguna saben postingan anyar sing diterbitake, supaya bisa dianyari lan priksa manawa dheweke bakal tetep kontak. Apa sampeyan mikir babagan solusi kasebut?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.