Konvergensi: Rute Layanan Pelanggan Media Sosial

mupangat nanggepi prioritas

Akeh banget perusahaan sing ngluncurake inisiatif sosial ing departemen pemasaran tanpa rencana babagan masalah layanan pelanggan. Pelanggan ora perduli manawa sampeyan ana ing media sosial kanggo pemasaran… dheweke mung pengin ngatasi masalah layanan pelanggan. Sing ironis yaiku respons layanan pelanggan sing ora apik bakal ngancurake upaya pemasaran media sosial kabeh.

Konvergensi tujuane dibangun kanggo layanan pelanggan sosial, nyedhiyakake alur kerja lancar kanthi fitur sing kuat lan fokus.

Fitur Konvergensi

  • Prioritas Cerdas - Mesin prioritas konversensi nggunakake pangolahan basa alam lan analisis tanggapan sejarah kanggo mesthekake sampeyan bisa menehi hasil karo sing penting kanggo para pelanggan.
  • Saluran Layanan Pelanggan sing Proaktif - ngupayakake saben masalah pelanggan sing lagi berkembang. Conversocial nyambungake sampeyan menyang firehose Twitter, nyedhiyakake data sing dituju sing integral dadi alur kerja sing prioritas.
  • Aliran kerja Cekap - Conversocial menehi struktur kanggo manajemen media sosial, kanthi Inbox Prioritas kanggo pesen penting. Pangolahan pesen kanthi cepet lan gampang tegese sanajan saben interaksi katon, ora ana wektu sing boros.
  • Riwayat Obrolan - Tindakake obrolan kanthi lancar kanthi riwayat interaksi lengkap kanggo saben penggemar lan pandherekipun. Ora preduli sapa sing njupuk masalah, kontek sing ana ing kana.
  • Routing Kolaboratif - Alur kerja kolaboratif ngidini sampeyan nuduhake informasi kanthi cepet, lan nggawe tugas kanggo wong liya. Pesen supaya kontak karo wong sing bener, lan informasi sing bener.

Thanks kanggo ing Low Low kanggo ngirim babagan Curalate ing pos kasebut, Alat Digital Back-End Saben Pengecer Saiki.