Optimisasi Tingkat Konversi: Pandhuan 9-Langkah Kanggo Nambah Tingkat Konversi

Pandhuan CRO Optimisasi Tingkat Konversi

Minangka pemasar, kita asring nglampahi wektu kanggo nggawe kampanye anyar, nanging ora mesthi nindakake perkara sing apik nalika ndeleng kaca kanggo nyoba ngoptimalake kampanye lan proses saiki kanthi online. Sawetara iki bisa uga mungel banget… wiwit ngendi sampeyan? Apa ana metodologi kanggo ngoptimalake tingkat konversi (Cro)? Ya iya… ana.

Tim ing Ahli Tingkat Konversi duwe Metodologi CRE dhewe sing digunakake infographic iki dheweke gabung karo tim ing KISSmetrics. Detil infographic 9 langkah-langkah kanggo tarif konversi sing luwih apik.

Langkah-langkah kanggo Ngoptimalake Tarif Konversi

  1. Temtokake Aturan Game kasebut - berkembang Panjenengan Strategi CRO, target jangka panjang, lan cara ngukur sukses. Miwiti para pengunjung kanthi ngelingi banjur tindakake langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo ngowahi dadi pelanggan. Aja nggawe asumsi!
  2. Ngerteni lan Nggawe Sumber Lalu Lintas sing Saiki - pangembang perspektif manuk-mripat saka properti digital lan bayangake sales funnel, saka ngendi pengunjung teka, kaca kebangkrutan sing kasedhiya, lan kepiye cara navigasi situs sampeyan. Ngenali area sing duwe kesempatan paling apik kanggo nambah.
  3. Ngerteni Pengunjung (utamane sing ora ngonversi) - Aja ngira - goleki kenapa pengunjung ora bisa ngonversi kanthi ngerteni macem-macem jinis lan maksud pengunjung, ngenali masalah pengalaman pangguna, lan nglumpukake lan ngerti kabotan para pengunjung.
  4. Sinau ing Pasar Sampeyan - Sinau pesaing, pesaing, ahli industri, lan apa sing dicritakake pelanggan ing media sosial lan ing situs review. Banjur, jelajahi kemungkinan kanggo ningkatake posisi sampeyan kanthi nggawe kekuwatan inti perusahaan.
  5. Mbabarake Kasugihan sing Didhelikake ing Bisnis Sampeyan - Temtokake aspek perusahaan sampeyan sing paling mbujuk kanggo calon pelanggan, nyedhiyakake aset kasebut ing wektu sing tepat ing proses tuku, lan investasi wektu entuk, kumpul, lan nampilake aset kasebut.
  6. Gawe Strategi Eksperimen Sampeyan - Coba kabeh ide sing digawe saka riset lan prioritasake ide-ide gedhe, kendel, lan target sing bakal ngembangake bisnis sampeyan ing wektu sing paling cedhak. Pangowahan sing kandel menehi bathi luwih akeh, lan sampeyan bakal entuk asil sing luwih cepet.
  7. Rancang Kaca Eksperimen Sampeyan - Desain lan wireframe pengalaman pangguna anyar sing luwih panjurung, dipercaya, lan ramah pangguna. Nindakake sawetara tes kegunaan ing wireframe lan diskusekake karo sapa wae sing duwe pangerten empati marang para pelanggan.
  8. Nindakake Eksperimen Ing Situs Web Sampeyan - Nindakake tes A / B ing eksperimen sampeyan. Tututi prosedur sing njamin kabeh anggota tim ngerti apa tes kasebut, kenapa sampeyan mbukak, kepiye cocog karo situs kasebut, kepiye selaras karo target bisnis, lan cara ngukur sukses. Piranti lunak pangujian A / B bisa ngetung, kanthi akurasi statistik, versi sing ngasilake konversi luwih akeh.
  9. Transfer Kampanye Menang Sampeyan menyang Media Liyane - Jelajahi kepiye wawasan saka eksperimen sing menang bisa diterapake ing bagean liyane ing corong pemasaran sampeyan! Judhul bisa dituduhake, menang online bisa diadaptasi kanggo media offline, lan nyebar kabar menyang afiliasi sampeyan supaya bisa ngoptimalake kampanye.

Babagan Kissmetrics

Kissmetrics mbisakake para pemasar supaya bisa nindakake Customer Engagement Automation (CEA) kanthi mbantu nganalisis, segmen, lan melu kabeh ing sak papan kanthi laporan sing gampang diwaca lan antarmuka pangguna sing grapyak.

Nyuwun Demo Kissmetrics

9 Langkah Kanggo Tarif Konversi sing Luwih Apik

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.