Analytics & TesE-commerce lan EceranInfografis PemasaranMartech Zone AplikasiTelusuri Marketing

Infographic: Dhaptar Priksa Sampeyan Kanggo Optimasi Tingkat Konversi (Kanthi Kalkulator CRO)

Pengin ngetung tingkat konversi lan ndeleng dampak saka tikel? Punika a kalkulator prasaja:

Kalkulator Optimasi Tingkat Konversi

Kalkulator Optimasi Tingkat Konversi

Isi kabeh rincian sampeyan. Nalika sampeyan ngirim formulir, tingkat konversi sampeyan bakal ditampilake.

$
Data lan alamat email sampeyan ora disimpen.
Miwiti maneh

Martech Zone wis nuduhake artikel ing optimalisasi tingkat konversi (Cro) ing jaman kepungkur, nyedhiyakake ringkesan babagan apa strategi kasebut lan langkah-langkah umum ing proses kasebut. Infografis iki saka tim ing Capsicum Mediaworks dadi luwih rinci, nyedhiyakake Dhaptar Priksa Optimasi Tingkat Konversi karo artikel sing njlèntrèhaké proses.

Apa Optimasi Tingkat Konversi?

Optimasi Tingkat Konversi minangka pendekatan metodis kanggo nggawe pengunjung situs web njupuk tindakan sing dikarepake, kayata tuku produk utawa ndhaptar buletin. Proses optimasi tingkat konversi kalebu pemahaman sing jero babagan prilaku pengunjung. Bisnis bisa ngumpulake wawasan lan nggunakake data kasebut kanggo nggawe strategi CRO sing ditargetake.

Nirav Dave, Capsicum Mediaworks

Agensi kita ngawasi lan makarya kanggo nambah tingkat konversi kanggo klien kita minangka bagéan saka strategi pemasaran digital sakabèhé... nanging kita kaget amarga jumlah agensi lan perusahaan sing ora kalebu langkah kritis iki. Departemen pemasaran, utamane ing periode ekonomi sing angel, sibuk banget nglakokake strategi pemasaran sing ora kerep duwe wektu kanggo ngoptimalake strategi kasebut. Iki wuta titik ageng, ing mratelakake panemume, lan nglirwakake strategi sing wis salah siji saka ngasilake paling dhuwur ing investasi.

Carane Ngetung Tingkat Konversi

\text{Tingkat Konversi}= \left(\frac{\text{Pelanggan Anyar}}{\text{Total Pengunjung}}\kanan)\text{x 100}

Ayo ndeleng conto:

  • Perusahaan A ora nindakake CRO. Dheweke nerbitake artikel mingguan kanggo panelusuran organik, nyebarake kampanye iklan kanthi konsisten, lan nerbitake buletin utawa nglebokake prospek menyang perjalanan pelanggan otomatis. Saben wulan, dheweke entuk 1,000 prospek sing dadi 100 pimpinan sing berkualitas, lan ngasilake 10 kontrak sing ditutup. Iki minangka tingkat konversi 1%.
  • Perusahaan B nindakake CRO. Tinimbang nerbitake artikel mingguan kanggo panelusuran organik, padha ngoptimalake artikel sing wis ana ing situs ... ngurangi upaya ing setengah. Dheweke nggunakake sumber daya kasebut kanggo ngoptimalake kampanye iklan, kaca kebangkrutan, panggilan-kanggo-tumindak, lan langkah-langkah perjalanan liyane. Saben wulan, dheweke entuk 800 prospek sing dadi 90 pimpinan sing berkualitas, lan ngasilake 12 kontrak sing ditutup. Iki minangka tingkat konversi 1.5%.

Kanthi saben perusahaan, 75% pelanggan gawe anyar utawa tuku produk lan layanan tambahan saben taun. Pelanggan khas tetep sawetara taun. Advertisement rata-rata $500 lan ing nilai umur rata-rata (ALV) punika $1500.

Saiki ayo goleki pengembalian investasi (bathi).

  • Perusahaan A (No CRO) - $5,000 ing bisnis anyar sing nambah 10 pelanggan sing nambah $1,500 saben liwat umur ... dadi $15,000.
  • Perusahaan B (CRO) - $ 6,000 ing bisnis anyar sing nambah 12 pelanggan sing nambah $ 1,500 saben liwat umur ... dadi $ 18,000. Sing nambah 20% ing revenue sakabèhé.

Mesthi, iki minangka conto sing disederhanakake nanging menehi pangerten kenapa CRO kritis. Perusahaan B kanthi teknis ngrambah kurang saka pamirsa prospek nanging ngasilake bathi luwih gedhe. Aku malah mbantah manawa, kanthi nindakake CRO, Perusahaan B luwih seneng entuk pelanggan sing luwih gedhe tinimbang Perusahaan A. Tujuane CRO yaiku nambah kemungkinan prospek bakal maju menyang langkah sabanjure ing perjalanan tuku ing saben tahapan. . Iki nambah ROI saka saben kampanye sing sampeyan lakoni.

Apa Tarif Konversi Biasane?

Situs belanja online rata-rata duwe tingkat konversi 4.4% kanggo panganan & omben-omben, disusul produk Kesehatan & Kecantikan kanthi tingkat konversi 3.3%. Situs web sing paling apik wis diukur kanthi tingkat konversi nganti 15%.

statistik

Iki kudu menehi gambaran sing luwih jelas kanggo sampeyan nalika sampeyan mutusake arep nggunakake sumber daya kanggo nambah tingkat konversi sampeyan. Kasunyatan sing bisa ndarbeni meh 5 kaping pelanggan karo pamirsa sing wis ana kudu menehi motivasi kanggo nggabungake optimasi tingkat konversi menyang strategi pemasaran digital!

Dhaptar Priksa Optimasi Tingkat Konversi

Aku ngajak sampeyan ngeklik artikel lengkap sing ditulis Capsicum Mediaworks kanggo ngiringi infografis. Infografis rincian 10 topik ing ngisor iki kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake tingkat konversi:

  1. Apa iku CRO?
  2. Cara ngetung tingkat konversi sampeyan
  3. Miwiti karo CRO'
  4. Pangertosan data kuantitatif lan kualitatif
  5. Strategi optimasi tingkat konversi
  6. Pengujian Konversi (A/B).
  7. Strategi kanggo ngoptimalake kaca kebangkrutan kanggo konversi
  8. Desain situs web Centric kanggo nambah tingkat konversi
  9. Call-to-action (CTA) sing efektif kanggo nambah tingkat konversi
  10. Pentinge ndokumentasikake upaya CRO sampeyan.

Conto Sastranegara Sing Nambah Tarif Konversi

Ing ngisor iki sawetara conto strategi sing kalebu ing artikel kasebut:

  • Gratis ongkir iku kudu kanggo toko online. Iki dikarepake dening pelanggan. Bisnis bisa nutupi biaya pengiriman ing rega produk. Nanging, supaya rega prodhuk kakehan. Pelanggan tansah golek alternatif sing terjangkau.
  • Kréta blanja kudu tansah katon. Yen ora, pangguna ora bakal bisa nemokake.
  • Ngapikake tarif konversi karo piranti lunak nglirwakake keranjang blanja. Piranti lunak iki ngirim kabar email menyang pelanggan sing wis nilar barang-barang sing saiki mung lungguh ing kranjang blanja.
  • Kasedhiya kanggo mangsuli pitakon pelanggan. Nawakake pitulung 24/7 nggunakake chatbots utawa piranti lunak obrolan langsung.
  • Tambah tepat lan pandhu arah gampang kanggo situs web sampeyan. Pelanggan sampeyan ora kudu berjuang kanggo nindakake kegiatan sing gampang.
  • Kalebu saringan sing ngidini pangguna ngurutake produk sampeyan supaya gampang nemokake apa sing dibutuhake.
  • Saiki, kabeh situs web pengin wong ndhaptar, sing bisa ngilangi wong, nggawe dheweke ninggalake situs web sampeyan tanpa tuku. Ngidini wong tuku produk tanpa registrasi. Mung ngumpulake jeneng lan alamat email.
daftar priksa optimasi tingkat konversi

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web