10 Cara Ngonversi Pengunjung Nggunakake Psikologi

psikologi konversi

Bisnis asring mung fokus ing transaksi kanggo dodolan luwih akeh. Kayane salah. Ora amarga ora bisa digunakake nanging amarga mung nyebabake persentase pamirsa. Ora kabeh wong seneng diskon - akeh sing luwih prihatin babagan pengiriman, kualitas produk, reputasi bisnis, lan liya-liyane, lan liya-liyane. Nyatane, aku gelem menehi taruhan dateng asring strategi ngoptimalake konversi sing luwih apik tinimbang diskon.

Konversi asring psikologis. Pelanggan lan bisnis ora mung tuku akeh banget, dheweke asring tuku amarga wedi, seneng, marem dhewe, citra diri, dermawan ... ana akeh sebab. Dadi, kepiye sampeyan bisa entuk kesempatan kasebut?

Kita kabeh beda, nanging ing pirang-pirang kedadean, otak kita cenderung reaksi kanthi cara sing padha, lan ngerteni subtlet kasebut ing pikirane manungsa bisa mbantu bisnis sampeyan nemokake cara kreatif kanggo mindhah pembeli kanthi etis supaya bisa ujar "Ya!" kanggo produk utawa layanan sampeyan.

Helpscout wis ngeculake infographic iki, 10 Cara Ngonversi Pelanggan Liyane (nggunakake Psikologi), lan sampeyan bisa ndownload ebook sing luwih rinci.

ngonversi pelanggan infog lg

One comment

  1. 1

    Ngerti kabutuhan lan kekarepan prospek sampeyan nganggep bahan utama kanggo entuk luwih akeh pelanggan. Ya, kita kabeh beda-beda lan dadi wirausaha kita kudu nganggep faktor iki. Gawe macem-macem strategi supaya prospek sampeyan ujar YES. Aja mung tetep nganggo siji strategi.

    Matur nuwun kanggo nuduhake :)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.